rääh

rad mekkopoju turvallisuus

Tags: , , ,

6 kommenttia - “rääh”

 1. siis eli Kirjoittaa:

  joo älä tyhmät tyypit!! mun mummi sano tänään mulle et ”noissa lyhyissä hiuksissa on vaan se, että ne on aika poikamaiset. ja kun sinä oot tollanen hoikkakin. mutta ei kiirettä aikuistumisen kanssa, minäkin aloin korostaa naisellisuuttani vasta yli 20-vuotiaana.” :)):))):))))))))

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Äääääääh voi mummi, itku kyllä ihmiset ja kaikki. Oon kelaillu tosi paljon sitä kuin jengi on tosi haurasta ja kelailee vaik sitä, että pitäisköhän antaa hiusten kasvaa ja sit joku tulee ja pamauttaa ohimennen jotain tollasta ja sit se hauras särkyy ja inhoo ja se leikkaa vasten omaa tahtoaan ne hiukset uudestaan lyhyeksi. Pitää viettää aikaa kilttien tyyppien kanssa!

 3. Mikko Kirjoittaa:

  Tulee mieleen se, että David Bowie on pukeutuneena mekkoon The man who sold the world -levyn kannessa. Koska kyseinen mekko oli hänelle varta vasten tehty, keksi joku kysyä, että voiko se varsinaisesti olla ristiinpukeutumista, kun hän pukeutuu omiin vaatteisiinsa.

  Se on niin outoa, miten vaatteet ovat se ulkokuori, jolla sukupuolta tehdään. Se on välillä ahdistavaa, välillä mahdollisuuksia antavaa, välillä vieraannuttavaa. En tiedä, mutta kaipa vaatevallankumous on mahdollisuus.

  Mutta tsemppiä.

 4. Muhvu Kirjoittaa:

  Saa pukeutua ihan miten lystää! Sukupuoli määräytyy sisältä, ei ulkoa päin.

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Mikko: Se on aika kaunis levynkansi! Ihanaa oveluutta tuo huomio, että Bowie käyttää omia vaatteitaan. Kaikki vaatteet on oikeestaan omii tai sit ne on vaan yhdenveroisia kangaskappaleita, mut joku on keksinyt jakaa ne kahtia ja nimittää niitä sopiviksi vain feminiineille tai maskuliineille. Samastun paljon sanoihisi vaatteiden mahdollisuuksista ja vieraannutavuudesta! Sillai hauskaa, että on vahvat normit ja stereotypiat, niin tietää miten niitä helposti voi rikkoa, mutta jos niitä haluis rikkoa elämällä niiden mukaan tai haluis vaan olla ilman niitä, niin homma ei toimikaan :–(

  Muhvu: Tosi! Mekko ei oo mikään sukupuoli, ja jos haluu sen pukee nii sit pukee ja jossei haluu nii ei tarvii. Tää kaikki mahtuu tavallaan päähän, mut sei uppoo ihan tajuntaan asti asti P::

 6. siis eli Kirjoittaa:

  Ääh niimpä…. Nyt tekis mieli vaan kynii pää ihan kaljuksi ja pukeutuu taas kaikkiin sukujuhliin housupukuun, vaikkei oikeesti tekiskään mieli. Tosi ärsyy vaan tietää, et joka kerta ku mulla on mekko päällä, nii mummit ja muut on sillee ”jes jes oikea suunta, ehkä Elistä tulee vielä kunnon nainen!” AAAKHHH FGHGHH Ja se, kun sun olemassaolo on vaan ”noita nuoruuden kokeiluja ja epävarmuutta”, koska kyllähän meistä kaikista ainakin pitäisi kasvaa cis-heteroita ja muutenkin sukupuoltaan normien puitteissa ilmaisevia kunnon kansalaisia.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.

Jätä vastaus