Etelätuuli

skes skez

hkissshki nyh

Helsinki on hauska. Se on kaupunki, jossa kahen päivän aikana oon kolmesti tilanteessa, jossa laitan vaan silmät kii, ettei pää hajoo ja se on kaupunki, jossa kahen päivän aikana näen kahden- ja kuudensadan kilometrin päästä tulleita ihmisiä, mutten viiden kilometrin päässä asuvia. Lokki kuulostaa puutarhakeinulta tai narisevalta ovelta, tuuli on hyvä missä päin maailmaa tahansa, Karin pitää lähteä leikkikentältä kotiin syömään puolukoita ja ohi kävelee ihmisiä, joita en malta olla tuijottamatta.

jere8.

jere5

jere 18

taking it jere1

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Etelätuuli”

  1. Raunis Kirjoittaa:

    Voi tiiätkö, mäkään en ois halunnu lähtee Helsingistä! En tajuu miten se välil on ihan paska paikka ja sit välil sinne haluis jäädä asumaan. Oli kivaa nähdä taas <3

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Tää oli tosi erikoinen reissu hmm tai kun mä oon aina hermostunut kun tiedän, että pitää pakata ja ehtiä ja olla ja mennä + aina pitää herätä aamuviideltä, että ehtii junaan (oikeesti aamuviideltä), mut nyt mieli olikin chilli. Kiukuttaa monet jutut Helsingissä, mut on mun hyvä olla siellä ja kyl mä myös nautin siitä, että pääsen lähteen ja oleen yksin eläen taas oman kaupungin omistajana.

Jätä vastaus