Muu, mikä?

silitysrauta

Tags: , , , ,

6 kommenttia - “Muu, mikä?”

 1. Kettu Kirjoittaa:

  Mikä ihana loppukaneetti :D
  Tekee lapsille hyvää kohdata erilaisuutta, koska jossain vaiheessa siitä tulee normaalia :)

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Oli kyllä aika smooth lopetus keskustelulle.. :–D Joku sitaattityyppi oli joskus sanonut, että ”kaikki jotka ovat lasten kanssa tekemisissä ovat opettajia” tjsp, ja se oli aika mainio sanonta, vaik musta myös pentujen omista sutkautuksista oppii tosi paljon, kun niis on jotain sellasta kahjon symppistä elämän fiilistelyä.

 3. pokemontyttö Kirjoittaa:

  En oo koskaan ollut suuri kommentoija-tyyppi, mutta nyt on pakko! Nimittäin kiiiitos :D oon ollu reissun päällä ja tulin eilen kotiin ja täällä odotti kirjekuori, ja en koskaan saa postissa mitään?! Tuli niin hyvä fiilis hihi (–: Ja ihanaa, että olit vaivautunu vielä kirjottaakin (ite tykkäsin ainaki yhessä vaiheessa kirjotella esim. kavereille kirjeitä). Ihan paras!! =D ps. joku muukin on saattanut kuulla kunniansa hmm

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihii huippua! n__n Yllätysposti on parasta postia :> Oikeestaan ihan hyvä, josset paljon pyöri kommenttiosiossa, kun sitten oisit saattanut huomata, kun mainitsin kaverille rajapyykkikommentista, vaikka ehkei siitä olisi ajatukset kulkeneet sillai, että ois keksinyt ite alkaa oottaan kuvaa omasta postiluukusta saapuvaksi. Hii vaan joo, hauskaa kun nyt jätit viestit ja hauskaa kuulla, että ilostutti :–)

 5. Tiiu Kirjoittaa:

  onssiul instagramia? c:

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Ei oo! :–( Mulla on semmonen palikkapuhelin, jolla kykenee vaan soittaan ja tekstaan ja tekeen sellasii antiikkisia puhelinjuttuja, niin en oo päätynyt Instagramiin. Pystyyhän instaa tietsikan kauttakin käyttään, mut en koe sen käyttöö sitä kautta hirveen mielekkääks ja näppäräks. Maybe one day! :>

Jätä vastaus