Kaneli peittää pelon

aselepo

kihastuttaa

Siskolla oli häät viikonloppuna ja pappi sanoi, että rakkaus on toisen olemassaolon vahvistamista, halua että toinen on. Toinen pappi taas sanoi serkun konfirmaatiojuhlassa aikaisempana viikonloppuna, että tulee elää niin, että muut kaipaavat sinua kun olet poissa ja elää niin, että muiden on hyvä elää lähelläsi. Vois käydä useemmin kirkossa. Ihan täysjärkisiä sanailijoita ne siellä alttarin takana useimmiten kai lienee.

ahist ahist

nolo sairas

pelottaako

 

psykalle jeh

kukkiaaaa

p.s. mulla on hieno ilmapallo

Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 kommenttia - “Kaneli peittää pelon”

  1. Kettu Kirjoittaa:

    Tämä kohta ”Vois käydä useemmin kirkossa. Ihan täysjärkisiä sanailijoita ne siellä alttarin takana useimmiten kai lienee.” lämmitti mieltä hirveästi. Käy ihmeessä useammin kirkossa, jos koet että siellä on hyvä olla :)

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Hurr~ Kantsii kyl pitää kii hyvän olon paikoista :> Kirkot on vähä ristiriitainen juttu itelle, jotenki ku sinne koulusta kerran vuodessa pakotetaan, niin oon sillai uteliaan tutkivalla fiiliksellä siellä, koitan kelailla, et mitä tästä kokonaisuudesta en tajuu ja pitääks mun ees olla täällä tai mitä nää loput ihmiset tääl tekee. Ihan hauska mun on siellä ees tuo kerran vuoteen käydä, tänä vuonna jo kahdesti.

  3. Kettu Kirjoittaa:

    Muistathan muuten, että ev-lut seurakunnan tilaisuudet ei ole ainoa mahdollinen kirkko. Esimerkiksi körtit on hirmu paljon suvaitsevaisempia (esim. naispappeus ja homoavioliitot) :) Ihan jos tuntuu että on ahdasmielistä tai tuomitsevaa. Ja tuomitsevuus on aina ihmisestä, ei kirkosta.

Jätä vastaus