Space enough to grow

aitoavioliitto

Vihaan sitä kun joku ei suostu käymään dialogia ja puhuu päälle, koska luulee olevansa arvokkaampi sen takia, että on elinvuosiltaan vanhempi.

Ärsyttää tyhmyys, paskat argumentit, huonot sanat, yleistetyt raamatuntulkinnat ja sen yleistyksen aiheuttama viha.

Pelottaa hyökkäävyys ja itkettää toisten kurtistetut kulmat ja sortuneet äänet.

Oksettaa se, ettei ajatuksille ja elämälle ole muka tilaa.

Sä et pidä siitä että mä olen sun kirkossasi, mutta
mä en pidä siitä että sä olet mun maailmassani.
(niin ei sanota)

anteeks, otan vapauden jättää vastaamatta tän merkinnän kommenteihin.

Tags: , , , , ,

4 kommenttia - “Space enough to grow”

 1. miu Kirjoittaa:

  oot niin vitun rohkea ja tärkeä ihminen oikeesti. pidä huolta

 2. Vilpo Kirjoittaa:

  Yhyy hyi, onpa ilkeää! :( Sulla on oikeus olla ja kävellä just siellä missä haluat! *halaus*

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Kysy seuraavalla kerralla tuollaiselta nimi ja yhteystiedot, jotta voit selvittää hänen oikeutensa kyseenalaistaa kansalaisvapauksia. Se saattaa hillitä.

  Jos käytettävissä on videoiva tai äänittävä puhelin, kannattaa pistää päälle. Kansalaisella on aina oikeus tallentaa oma viestintänsä (johon tietysti kuuluu myös vastapuolen viestintä).

 4. Emma Kirjoittaa:

  Joo siis jos ikinä kukaan käyttää aito avioliitto kampanjassa sulle vielä kerran argumenttina sitä että heidän agendansa on kirkon kanta, niin voit sanoa että ei ole. Kirkolla ei ole virallista kantaa tähän, koska tää asia ei ole kirkon asia vaan lakiin kuuluva asia. Mie siis itse olen kirkon työntekijä ja tulevaisuudessakin tulen olemaan, ja alkaa pikkuhiljaa vituttaa kun tällaset ihmiset menee sekoittamaan puuroja ja vellejä pahemmin keskenään. Periaatteessa pitäisi hyväksyä että ihmisillä on oikeus eriäviin mielipiteisiin, niinkuin mullakin on oikeus olla tällainen pullamössö liberaali ja ihmisiä rakastava, mutta vähän alkaa kudit loppumaan ymmärtää tän ”aito avioliitto” kampanjan ihmisiä kun pitää vaan tahalteen mollata toisen oikeuksia eikä argumentoida järkevästi omaa kantaansa, ja todeta että parin ihmisen mielipide ei tee lakia. No nyt lähti lapasesta, liikaa patoumaa kertynyt sisälle. Mutta pointti oli, teit oikein, toimit oikein, kukaan ei saa sanoa sulle tuolla tavalla tai kieltää sua levittämästä rakkauden puolesta puhumisen iloa. Oot ollut rohkea kun olet lähtenyt vastustamaan, ja toivoisin että vaan useammat ja useammat lähtis noin rohkeasti näyttämään mielipiteensä Helsingin ulkopuolella varsinkin. :)

Jätä vastaus