Väärät äänet huutaa

ykköskoulu jea ei

Tags: , ,

9 kommenttia - “Väärät äänet huutaa”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Tulipas etuoikeutettu olo, kun itse sain lukiossa ollessani olla etäyhteydessä toiseen lukioon juurikin filosofian syventävien kanssa, kun olin ainut oppilas (vikalla kurssilla sitten olikin kolme etäyhteydessä). Vaikka meidän lukiossa taisi olla se, että elämänkatsomuksesta ei olis järjestetty opetusta, niin tulipas sitten käytyä uskonnon kursseilla. Sitä eli tätä se resurssitehokkuus varmaan on.

 2. gao Kirjoittaa:

  pakko tulla kommaamaan, kun et ole valitettavasti ainoa jolla päivä mennyt persiilleen. mutta hei, pikkunen-Rasmus, kyllä sä pystyt elämään päivä kerrallaan vaikka elämä paskoo ripulia niskaan.
  älä unohda toivoa ♥ iso halit ja suukko poskelle :3

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Mikko: Lukiota myydään aina sillä, että saa opiskella niitä aineita mitä haluu ja painostetaan sillä, et lukekaa sit niitä aineita, joista teille on hyötyä ja joo no plääh, eipä oo opiskelut ja lukemiset aina itsestä kiinni. Meillä oli joskus etäopiskeluna espanjaa ja jukra niiden tyyppien naamat, jotka siihen ryhty oli niin vääränä, että huh. Ei se homma vaan toiminut, kun meillä oppitunnit on 45min ja monis muis mestois (esim. siellä espanjakoulussa) ne on jotain enemmän.

  Mä kirjotan paljon opettajan sanoja ylös ja rakastan kysyä ja katsoa, enkä kykene lukemaan oppikirjaa himassa, niin oppitunnit on aika ehdoton mulle. En tiiä miten, mut jotenkin ehkä kaikki joskus vielä oikenee.

  gao: Tsiih voi sur ♥ Voin kertoo, et oon kahtena päivänä saanut oikeesti tosi hymyisän häkellyttävää postijuttua ja kohta voin mennä nukkumaan, etten mä ihan niin superhuonolla mielellä tällä sekunnilla oo, mut pusut ja halit on hyviä ja toivo myös tosi hyvää, ja pienistä alkukirjaimistakin pidän päivä päivältä enemmän :> Hyvää oloa sulle~

 4. Skjere Kirjoittaa:

  Voi. :c Tsemppiä. Musiikki ja kuulokkeet auttaa meluun ainakin yleisesti.

  Ehkä jotain lohdutusta; mie kävin 3/4 filosofian kurssista itsenäisesti, kirjoitin sen kolmosvuoden syksyllä, enkä siihen mennessä ollut muistaakseni suorittanut kursseja loppuun kuin… kaksi? Olin toki lukenut aiheista, mutta en ikinä saanut itsenäisiä tehtäviä valmiiksi, enkä kokeitakaan siis järkätyiks, joten menin kirjoituksiin sit vähemmällä kurssimäärällä ku muut. Mut pääsin silti ihan hyvin läpi. c: Jos puhutaan siitä, et lukio ryömitään läpi (köh) kaiken paskan keskellä, ni voin ihan hyvällä omallatunnolla sanoa, et kokemusta on, kun suorittelin itsenäisesti kituen n. 20 kurssia reilu 2 kuukaudessa. Lukio on hurjaa stressiaikaa, varsinkin jos joutuu käymään samalla läpi kaikkea muuta ylimääräistä. Harmillisesti sitä ei voi oikein paussittaa. Mut kyllä sie selviät. Ihan varmasti. <3

 5. Leena Kirjoittaa:

  Etälukio jeesiksi filosofiaan.

 6. etanalolli Kirjoittaa:

  Tunnen tuskasi ;_; luin just pohjalaisesta jonku mielipidekirjotuksen aidon avioliiton puolesta ja haluun oksentaa koska pohjanmaa (ja niitä tyhmiä kirjotuksia oon bongannu aivan liikaa, ei pitäis ees lukea mielipidesivua). ja vaik oonki vasta ysillä niin silti mullon vähän samanlaisia kokemuksia, en päässy englannin enkä ruotsin valinnaiseen koska ei tullu ryhmää lel joten nyt oon valinnaises joka ei kiinnosta yhtään. (tokihan se on eri asia ku lukios mut halusin silti vähä marista :D)
  mut hirveesti tsemppii <3 toivon että sulla menis hyvin, oot huikee tyyppi
  p.s. viimenen ruutu sattuu sieluun :c

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Skjere: Huuuh voi toi sun lukiotouhu kuulostaa kyl hurjalta! Toivottavasti uudessa koulussa saat ottaa iisimmin. Päässä surisee ja ympäristö tekee sitä samaa vielä kovemmalla taajuudella ja kiukuttelen hirveesti. Sun sanat kyl jeesaa, kiitos ♥

  Leena: Vois ottaa puheeks opettajan kanssa, en tiiä onko järjestettävissä tai tuleeks toimiin, mut sitpä selvii.

  etanalolli: No yäk kaikki mielipideurputukset ja kannanotot avioliittoasioista, yh. Oii mutta en tiiä luetko Pohjankyröä, mut sinne oli joku pari lehteä sitten kirjottanu joku, et miten sitä ÄRSYTTI kun aito avioliitto -ihmiset oli ollu täällä kerääs nimiä :—D Jeij, ja mä riemuitsen kyllä myös queer-ilmoituksista seuranhakupalstalla Megassa, joka on joku turha ilmaisjakelulehti haha jotain toivoa löytyy.

  Lukiolaisuus ei oo etuoikeus marinaan, saa totta vie marista aina kun kiukuttaa ja koulu nyt kiukuttaa varmaan ööö bout aina. Toivottavasti et kuole tylsyyteen valinnaistunneilla, ois aika hauskaa joskus törmätä, vaikutat hyvältä tyypiltä :—)

 8. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Ai saatana, itse en piskellut filosofiaa enempää kuin oli pakko, kun se ei oikein kiinnostanut ja oli niin pirun vaikea aine. Toivottavasti selviät opiskeluista jotenkin, vaikka joudutkin olemaan ilman opea.
  Itellä muuten kävi yläasteella niin (ei läheskään yhtä paha tilanne kuin sinulla), että kuvista oli vain 7.-luokalla, 8.- ja 9.-luokilla se oli vain valinnaisena. Kuvis on aina ollut mun lemppariaine ja ainoa, josta olen aina saanut hyvän numeron. No, sitten tietysti kävi niin, että kun seiskaluokalla valittiin se kahden viimeisen vuoden valinnaisaine, niin kuvikseen ei tullut tarpeeksi porukkaa. Piirtämistä sentään pysyy harrastamaan ihan itsenäisestikin, mutta sitten, kun käytiin opon kanssa läpi suunnitelmia, että mitä tekee peruskoulun jälkeen, niin se ei hyväksynyt ollenkaan mitään kuvataidejuttuja, ”koskä sä et ole ollut kuviksessa 8.- ja 9.-luokilla, niin et voi hakea opiskelemaan kuvataidetta”.

  Ja tuo puutarhanhoito olisi varmaan ollut tosi kiva ja rento kurssi! Ja ihan varmasti hyödyllinenkin, vaikkei olisikaan menossa millekään puutarha-alalle (ainakaan mun mielestä kaiken opiskelun ei todellakaan tarvitse olla sellaista, mistä olisi hyötyä juuri työelämässä), mutta varmasti olisi saanut hyviä neuvoja ja ideoita oman pihan hoitoon.

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  MITÄS PIRUA, voi jeesus oikeesti ärh, kiukuttaa sun opon sanat kuvataidejutuista >:( Tosi kummastuttavaa kyl kans, ettei kuvisryhmä toteutunut, kun kuvis on musta ainakin yläasteella sellanen kind of ”helppo aine”, jonka kaikki ottaa riipumatta siitä piittaako ees pahemmin piirtämisestä. On se tärkee aine kyl kans joillekin, kun jos koulu tökkii, niin kuvistunnit on aika henkireikä-juttuja.

  Mä tykkään kukista ja muista ihan hulluna, itkunaurattaa ku postis tulee joskus Viherpeukaloilta sellanen mainoskuvasto, jossa on vaan paljon kukkien kuvia. Ihmisillä on usein monii intressei (mul esim. kukat, eläimet, taide ja kielet), eikä niitä kaikkia rupee yleensä toteuttaan tulevassa ammatissaan, niin opiskelussa just (ja vapaa-ajalla) on musta tärkee tukee niit kaikkii kiinnostuksii, kun ei jotain intoasiaa tarvii hylätä sen takii, ettei sillä aio tulevaisuudes tahkota rahaa. Saa tykätä vaik kaikesta ja olla silti työtön, mikä ei pitkällä tähtäimellä oo taloudellisesti ihan paras vaihtoehto, mut elo on ainki mielekästä.

Jätä vastaus