Kohennutuksia

ärsykiukku(mä viimeset kaks viikkoa)

punk miitti

bussiystävä

aurinkoihminen

pus elämä ja sillai

turvaella

tikahtumisvaara

surukahvi

puhua ja itkeä

Tags: , , , , , , , ,

7 kommenttia - “Kohennutuksia”

 1. Minä vaan Kirjoittaa:

  Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että tämä on yks parhaista blogeista ikinä! Sun blogissas vaan on niin ihana aito tunnelma, eikä sellanen jäykkä varautunut. Mä ootan aina innolla uutta postausta! :D

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hii, huippua kuulla! n__n Mä fiilistelen aina teiän kaikkien kommentteja, kun nekin on kaukana varautuneesta ja hirmuhymyilyttäviä <3

 3. Minä vaan Kirjoittaa:

  Hymyillään kaikki yhdessä :D

 4. utu Kirjoittaa:

  heippa. voi minä eksyin tänne sinun blogiisi ja <3
  voinko laittaa sulle sähköpostii, tai no siis avoimesti avautua sinulle tuntemattomalle ?

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurr joo, laita postia kaikin mokomin jos suinkin on semmoinen olo! C: Maili on iitaATjalkapuuPISTEnet

 6. Erisa Kirjoittaa:

  Mä unohdin kysyä aikaisemmin, joten kysyn nyt: kuinka paljon septumin ottaminen sattui ja kuinka hyvin se parani?

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Kipujutut on tosi ihmiskohtasia, mut jos vertaan septumia ja vertical labrettia, niin kyl labret sattu enempi. Septumia laittaessa tuli itku (nenä on yhteydessä kyynelkanaviin, se tapahtuu automaattisesti), mut labrettia laittaessa siristin silmiä kipureaktiona. Noien kahen vertailua jatkaen, on septumin laitto hitaampaa, kun pitää kattoo tarkkaan, et neula menee suoraan ja mulla on muistikuva, et tunsin neljästi sen pistävän, mut ei se oikeesti ollu paha. Lävistämisen jälkeen nokka ehkä vähä hassusti jomotti, mut ei oo mitään hätää kunhan varoo, ettei huido nenäänsä.

  Koruu ei pidä yrittää liikutella ennen ku on huuhdellu nenää molemmilta puolilta, sillä siitä lävistyksestä erittyvä kudosneste tai joku ”liimaa” sen korun paikoilleen. Mä tein sen moan, et menin syömään heti septumin oton jälkeen hampurilaista ja se koru tökkäs siihen ruokaan ja se sattu. Mut korui on eri kokosii, mulla on halkaisijaltaan semi-iso, ja se tilanne lähinnä nauratti. Ja kans hei: kipu on hetkellistä, mä purin tänään kieleen ja se sattu mut en mä ees muista sitä enää.

  Mul paraneminen oli harmitonta, huuhtelin vaan kaks kertaa päivässä nokkaa vesihanan alla + satunnaisesti useemmin jos oli tarvetta. Korun vaihoin toiseen ehk ööö n. kuukauden jälkeen ja ihan hyvin tää on täs voinut :–D

  Satuilenpas paljon, sori, mut anyways: sattuu joo muttei liikaa, kivun lujuuden sijaan inhottavinta on lävistämisen kesto ja kunhan korua ei lääpi ja räpellä ja muistaa huuhdella, niin se paranee kivasti. Jos houkuttaa, niin mee ihmeessä ottaamaan septum! :–) Eipä jää ihoon näkyvää jälkekään jos joskus haluukin korun ottaa pois

Jätä vastaus