varvasukka rasmu

IHAN ALUKS mulla on tarve esittää yleinen pahoittelu kaikille uusille ja vanhoille naamoille, jotka on joutunu muhun ikinä törmään

sosiaalipahvi

oon aina viivellä ihan helkutin suruissani siitä, et käyttäydyn tyhmästi paikalta kadoten, vaik mulla ois paljon asiaa. emmä tiiä tajuuks sitä kukaan, et miten mua jää vaivaamaan ja tuntuuks ne toisista ihan fine kohtaamisilta, mut kyl mä hektisen moikkauksen jälkeen oon pahoillani jossen löydä moikkauksen kohdetta enää myöhemmin käsiini höpötelläkseni diipimmin (tai löydän mutten tee mitään siis arghhh voi kiesus tyhmyyttä ääääh). mä törmäsin viikonloppuna 17:ään tyyppiin (mä tein listan ja laskin) + kouralliseen odotettuja rakkaita vakinaamoja ja niistä neljän kohalla mä hakkaan vieläki päätäni seinään, kun maailma veti mut mennessän kesken hetken.

itku

sori.

heittäkää mua ens kerralla kävyllä päähän jos meinaan karata

no ite kysyit

Huomio itselleni: monta mitä kuuluu -kysymystä saman päivän aikana uuvuttaa
huomio toisille: miettikää haluutteko kysyä multa ’mitä kuuluu’.

raha vs mieli naarmui vs lämpöö

Parhait juttui:
– Pestä käsii vähä liian kuumalla vedellä vähä liian pitkään
– Silittää paita ennen kuin sen laittaa päälle
– Kääntää housun taskut nurin ja silittää nekin
– Mikrottaa kauratyynyä (tai pistää pulloon kuumaa vettä)
– Olla irrottamatta käsiä kahvi- tai teemukista
– Nojata selkää kuumenevaan uuniin.

Tiiätteks, kaikki lämpöset jutut. Opetelkaa suojautuun ja pitäkää huoli itestänne. Kun jonkun olemassaolo sattuu tai tyypit on muuten vaan tosi vastenmielisiä ja ilkeitä, niin ei tarvii kuunnella. Jos ite ällöilkeilette (itellenne tai muille), niin älkää kuunnelko sitäkään. Uskon, et sattuu ja on vaikeeta, ihan helvetin vaikeeta, mut olkaa vahingoittamatta ketään. Saatte itkee ja nukkuu pommiin ja syödä liikaa karkkia ja olla tiskaamatta, ihan mitä vaan, mut älkää potkiko itteenne, koiraanne tai naapurianne päähän.

kissee

kauniit virheet

en haluu sulkee aamuäänii

Tags: , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “varvasukka rasmu”

 1. saijainkeri Kirjoittaa:

  Vaikka olinkin ite aika socially awkward penguin suhun festareilla törmätessäni niin vitsit oon ihan hirveän iloinen että kohtasin sut! Mulle tulee sun merkinnöistä niin kovin hyvä fiilis. Kiitossss.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hiii joo, oon kyllä ite ihan yhtä iloinen siitä kohtaamisesta :> Ihanaa, että tulee hyvä fiilis, se on hymyisää kuulla. Sur, oot kiva!

 3. kjjo Kirjoittaa:

  ”mitä kuuluu?” -rumban pelkäämien takia käännyin takaisin kun olin ajanu satakunta kilometrejä festareja kohti. Totesin ettei ole mitää hyötyä matkustaa 700 km vastailemaan mitä kuuluu. Sääli. Olisin halunnu nähä millane sä oot livenä. Varmuue vuoks kaukaa.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Vau hei toi on oikeestaan kovin ihailtavaa, että tekee u-käännöksen. Tilanteissa, joissa nokka pitäis pistää keskelle vaik jotain uutta, sanotaan usein rohkeeks sitä, joka paikalle raahustaa, mut musta se vaatii yhtä paljon myös käydä läpi omia fiiliksiä ja jättää menemättä jos tulee siihen tulokseen.

  Etätarkkailuki on ihan jees! Luulenpa, että festarinotkumisia ja juna-asematörmäämisiä mahtuu vielä monta mun tuleville huomisille, jolloin voi sanoa moi (tai jättää sanomatta), ja jossei niitä tuu, niin ainakin pikselietäisyydeltä voi jatkaa seuraamista.

 5. Erisa Kirjoittaa:

  Tuu vaikka joskus meille :D

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuu varos vaan, saatanpa hyvin vaikka tullaki! :3

Jätä vastaus