Sateenvarjo ja aikakone

heavy rain

ei onnistu aamu

Tags: , ,

8 kommenttia - “Sateenvarjo ja aikakone”

 1. gök Kirjoittaa:

  oih, nuo aamufiilistelyt ! nii mukavan näköstä, tässähän tulee vallan hyvä mieli! mut oii.. tsemppii läksyjen kans :D

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Surr, no hyvä niin! :–) Aamut on kyllä mun juttu, laitan aina herätyksen tarpeettoman aikaisin soimaan, mut on kyl pari viikkoo aamut ollu yhtä tuskaa, koska uni on aika tosi kiva juttu myös. Läksyjen suhteen mun ryhti on parantunut, mut ei tää ihan superesimerkillistä toimintaa vielkään kyl oo. Joskus läksyjä ja joskus aamufiilistelyjä, niin pysyy tasapaino :>

 3. Minä vaan Kirjoittaa:

  Mä en ees yritä tehä läksyjä. Mä oon surkee! XD

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Pöh ei aina tarvii jaksaa! Anna aikaa kivoille aineille ja tee kymmenestä matikan tehtävästä vaan yks tai kato miten veikeitä kuvia oppikirjasta löytyy, se madaltaa kynnystä täyttää joku päivä kaikki tyhjäks jääneet läksysivut.

 5. kjjo Kirjoittaa:

  Jos putoo, tuntuu mahdottomalta paikata ja oppiaineet jää jotenki vieraiks, ei-omiksi. Mä putosin joskus matikasta kun en jaksanu tehä, ja se heijastu yliopistos et putos tilastotieteestä, ja se sitte jo ratkaisi ettei päässy opiskelemaan sitä mitä halus. Eikä valmistunu mikskään. Nyt oon kuuskymppinen ja kaikki on ohi.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Toi on tärkee, et putooko ja jos putoo, niin koittakaa ottaa ohjat vielä takas käsiinsä. On se kai helpompi roikkua pitkin hampain koko ajan messissä, vaikka motivaatiota puuttuiski, kuin luovuttaa kokonaan ja yrittää myöhemmin paikata luovutustaan, mut hei, näköjään, vaik ei pysynyt menossa mukana ja asiat ei menny odotetusti tai toivotusti, niin elämä jatkuu. jotenkin.

 7. kjjo Kirjoittaa:

  Oikeesti asiat tapahtuu aina niinku kuuluuki. Olen deterministi, ja vakuuttunu ettei asiat voi tapahtua toisin, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen tarkkaan. Mutta en minä sitä silti hyväksy. Paska maailmankaikkeus.

 8. kjjo Kirjoittaa:

  Sinä tulet kyllä pärjäämään. Jopa stressaamatta liikaa. Mä oon stressannu saatanasti enkä havaitse siitä vaivasta mitään hyötyä.

Jätä vastaus