Tältä viikolta

syyskuun hetket

* = aina saa äänensä kuuluviin, mutta kysymys on kuunteleeko sitä kukaan

Tags: , , , , , ,

5 kommenttia - “Tältä viikolta”

 1. -- Kirjoittaa:

  Ilahduin tosta Joonas Koskela -jutusta! Ihanaa että muutki kiinnittää meteorologeihin huomiota c: (Mun lempimeteorologi on Matti Huutonen)
  Paljon voimaa, jaksamista ja lämpöä sun syksyyn, oot tosi super tyyppi!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Oi, nyt pitää alkaa kattoa useemmin säätiedotuksia, kun en saa päähäni millainen olemus tuolla sun mainitsemalla sääveikkosella on, naama on kyllä googlen kuvahaun mukaan tuttu. Hurr, kiitos toivotuksista, kaikkia hymyilyttävyyksiä myös sun syksyyn <3

 3. Maiju Kirjoittaa:

  Huomaan että meillä on kai sama ruotsin kirjasarja, hih. Löysin kun löysinkin tän blogis, oot ihan huippu!! Jään varmasti seurailemaan tätä :>
  Jäi tosi hyvä mieli sun kaa juttelusta puistiksessa. Halusin vaan toivottaa ihanaa syksyä ja paljon jaksamista! <3<3
  t. se Maiju jolla on punanen tukka ja joka höpöttää paljon

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hih joo! Jos mietin oulutuksia, niin muistan, että se oli just sinä, jolla oli ruotsin sanakoe tulossa, mut en silloin kiinnittänyt juurikaan huomiota kirjaan, kun olin niin järkyttynyt siitä sanojen määrästä, mikä teille oli annettu opeteltavaksi :D Mut toi kirjasarja! Oon alkanut tykkään siitä ihan tosi paljon, tykkään jopa siitä fontista, jolla kappaletekstit on kirjotettu aaaaaa parhautta ♥

  Siun kanssa on kiva höpötellä! Olkoon sun syksy yhtä lailla kiva ja opiskelustressi pysyköön inhimillisenä :> (muistan muuten punasten hiusten sijaan vielä paremmin sut maijuna, jolla oli punaset silmälasit -giffi aikataululomakkeessa, hihii)

 5. Maiju Kirjoittaa:

  Joo juurikin minä! Se on oikeesti ihan okei kirjasarja, mikä on aika harvinainen kehu nykypäivänä ja tykkään tosi paljon siitä että ne suomentaa aina sellaset ns. itestäänselvätki sanat koska en koskaan muista niitä P:
  Sen gifin tekeminen oli törkeen hauskaa. Ihanaa että se jäi mieleen, jes!! Olen onnistunut :>

Jätä vastaus