Housuissa kissankarvoja

ihan vitun kova fani joo o

juttusiii ii

Tyypit hei, nähäänhän Helsingissä perjantaina 16.10., kun on näyttely ja keikkakin
101 kaikkien puolesta
Rise Against
kaks ihan tosi hyvää, voi että, lokakuu on kyllä ennakkoon aika tosi lempparijuttu nyt.

Sataykkösen taiteilijat on hyviä ja turvallisia, tosi onni-ihmisiä. Niiltä puuttuu vielä miehiä kahesta ikäluokasta, 65+ ja 10-25 (en muista olikse 10-19v vai 20-25v), et jos lokeroidut jompaan kumpaan ja kiinnostaa, niin kantsii heittää tyypeille viestiä.

Tässä on kissa ja minä x monta
kisse5

kisse1

kisse4 kisse7

kissan nimi on Onni, uskottehan.

veps on söpö

Oon huomannut, että tykästyn helposti ihmisiin niiden pienten sanavalintojen seurauksena. ”Niin, aiotko sä joku päivä muuttaa asumaan Saksaan joksikin aikaa?” Sitä ois voinut kysyy myös, että muutaksä sit Saksaan vai häh, eikä se olis ollut yhtään tykättävää vaan ainoastaan ärsyttävää.

Oon huomannut myös, et passiivismelankolinen opettajani ilahtuu tosi suuresti jos tekstin palauttaa etukäteen, ja siks mä palautin äikän aineen liian aikaisin, vaikka mulla ois ollut paljon muutakin kirjoitettavaa ja luettavaa ja vaan vähän aikaa.

Oon huomannut vielä senkin, että kukat naurattaa mua taas.

ja että elämä on liikaa
mutta olkoot.

Tags: , , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Housuissa kissankarvoja”

  1. lartse Kirjoittaa:

    Hei hui mahtavaa, täytyykin mennä kurkistamaan näyttelyä! Mihinköhän aikaan mahdat olla siellä…? Ois nimittäin hyvin ihastuttavaa tavata sut (oisko tässä nyt se uus tilaisuus, kun silloin kerran Tampereen rautatieasemalla se luiskahti ohi jänistykseni vuoksi), oot niin mukavan oloinen tyyppi. :3 Tai en voi ainakaan kuvitella, että ihminen, joka kiinnittää huomiota kaikkiin noin pieniin, tykättäviin juttuihin kuin ”joksikin aikaa”, ois muuta kuin mukava. ^^

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    JOO HEI tää on sun tilaisuus!! Hihii voi oispa hauskaa kyllä törmätä :3 Mä voin infota kun tiiän elämästä tarkemmin, ei mulla vielä oo mitään aikatauluja. Perjantaina on näyttelyn avajaiset ja alustavasti huhuttiin, et viideltä paikalle pääsis kaikki tyypit, joita on kuvattu ja kuudelta vois päästää muut tyypit sisään, mut ovet keikkamestaan aukee seiskalta, joten voi olla, että porhallan aika äkkiä näyttelystä pois jos toi aikataulu pitää. Aion kuitenkin kyl ihan takuulla palata lauantaina näyttelyyn tutkiin kaiken mitä sieltä löytyy, joten muhun ehtii kyllä törmätä :>

Jätä vastaus