Hilpeyttääkö syksy ketään

surujen arvottaminen

Älkääkä ikinä mun kuullen myöskään pahoitelko sitä, että valitatte jostain ongelmasta, vaikka jollain on asiat vielä huonommin, koska vittu pliis kurjuus ei oo kenenkään yksinoikeus. Saat olla huolissasi nyt ja saat ratkaista globaalin nälänhädän ja olla senkin jälkeen huolissasi. On jees pitää huolta toisista ja suhteuttaa asiat oikean kokoiseksi, muttei oo jees hävetä omia hankaluuksiaan tai vähätellä niitä.

ei huvita

rahaa joo ei sulkivat puhelinliittymän

unise joo

ves vää

Voisko joku teistä lukea Anja Kaurasen Arabian Lauri -kirjan ja kertoa mulle miten menee sanatarkasti se kohta, jossa sanotaan, että suvaitsevaisuus ja suitsukkeet haisee samalta? Voitte te sen lukea, vaikkette kertoiskaan tota lausetta mulle ja voitte te olla lukemattakin ja kertoa mulle jotain muuta.

Tags: , , , ,

8 kommenttia - “Hilpeyttääkö syksy ketään”

 1. Raunis Kirjoittaa:

  Mä haluun kertoa et kohtasin sellaisen vaasalaisen, jossa oli paljon jotain samaa hyvää kuin sussa, ja et me katottiin Kampissa sen vaasalaisen kanssa kun vähän resuisen näköinen heppu kulki monta kertaa sitä pohjakerrosta edestakaisin ja viimeisellä kerralla sillä oli jäätelö ja tyytyväinen ilme. Myöhemmin sain viestin, että se oli mennyt Plantagenin eteen syömään sitä jäätelöään. Jos se ois kulkenut vielä kerran ohi niin oisin tarjonnut sille lakuja.

 2. gao Kirjoittaa:

  surua on pakko surea, tiedän tunteen hyvin. jotenkin se vaan seuraa meidän sukua, kun juur on kaks henkilöä kuolleet tosin toinen niistä oli isän sahuri-kaveri.
  elämä vaan tykkää potkia kylkeen ja muistuttaa, että jumalauta ei sun tartte edes puhua niistä kun kukaan ei välitä. ja paskat.
  iso hali-ruttu ♥

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Raunis: Vauuuu ;__; Toi on mun tän päivän lempparikertomus! Voi että, onpas paljon tykättäviä yksityiskohtia. Men oo muuten ikin tajunnut/tiennyt, et Kampissa on Plantagen?? Ens kerralla mä oon siellä resuisena haahuilemassa ja parkkeeraan onnellisuuksissani syömään jätskiä kukkakaupan eteen, ehk joku sen päivän seikkailija tulee sit puolestaan tarjoon mulle lakuja. psst oot muute miun puhelimessa nimellä ’rau’ :3

  gao: Kurjuus! Puhuminen on tosi tärkeetä, pitää saada kertoa jollekulle miten hassu ääni lähti aamulla kengän alla rahisevasta tiestä ja mitä mieltä on maailmasta. Vaik kirjottaminen ei oo sama ku ääneen puhuminen, niin sitä kantsii testaa jossei oo kuuntelevia korvapareja, eikä yksinäinen monologi nappaa. Lämpöä~

 4. etanalolli Kirjoittaa:

  Mä näin tänään siinä bussin tekstikentässä, jossa normaalisti lukee mihin se bussi menee, tekstin ”Have a nice day” ja se oli oikeesti tosi hellunen juttu. Välitän saman viestin sulle. Tsemppiä ♥

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Oi, olipas veikeä bussi! Hyvän päivän toivotukset on kyllä ihan ylivetoja, superparhautta jos ne on jossain vähemmän odotettavassa paikassa :> Hur, toivottavasti siunkin päivä oli kiva!

 6. saijainkeri Kirjoittaa:

  Usein kun luen sun päivityksiä niin mulle tulee semmoi olo että tahtoisin vaan halata sua lujasti (vaikken ees yleensä halaile tyyppejä ja vaikkei ees tunneta) kun en vaan löydä sanoja ja kuitenki haluis välittää viestin sulle.

 7. Elmi Kirjoittaa:

  Mää näin bussitekstissä kerran ”Suomi – Kajaani” hehehe he he (se tuli Suomussalmelta)

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  saijainkeri: oho vau, hauskaa kuulla aiheuttavansa moinen fiilis. oon miettinyt tänään halaamista, kun niin monen kaulassa oon tänään roikkunut ja se (=halaaminen) kertoo kyl paljon, eikä tarvii keksiä sanoja.

  elmi: mihh hihii, höpsökivaa kun joku suomen kaupunki/kunta/joku nouseekin ihan uudelle tasolle, kokonaan vaik omaksi maakseen

Jätä vastaus