(hymy)hässäkkä

juhla25 runoutta 1

juhla25 runoutta 2

juhla25 runoutta 3

juhla25 runoutta 4

 • Ihmisiä
 • (ei ihmisiä)
 • ”näytätpä hyvältä tänään”
 • kissankarvoja
 • lumi
 • automaattinen lämpötervehtiminen ensimmäisen tapaamisen jälkeen (vau)
 • kahden tunnin (aamu)yöunet
 • kokeet/kirjoitukset
 • siivoaminen
 • koulut/kaupungit/ammatit/raha/lemmikit/???
 • rumat sanat seinän toisella puolen
 • teknologiakaaos,,

hukka 1100

Huomenna alkaa koeviikko, mut anteeks
mä tarviin aikaa prosessoida.
Teen sen kokeen sit

joskus.

Tags: , , , , , , ,

2 kommenttia - “(hymy)hässäkkä”

 1. Kettu Kirjoittaa:

  Mitä on lämpötervehtiminen?
  Ja Hukka! <3 Ja vielä sininen niinkuin minun oma Hukka, joka makaa tälläkin hetkellä sohvalla jotenkin to-del-la kummallisella solmu-mutkaviritelmällä ja vihaa tennariaan. (Tennari otetaan yöksi pois, että tassu saa hengittää.)

  Ja sitä kanssa, että oli jo vähän ikävä sinun juttuja <3

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  <3

  Hii, muistelinkin että siun toisen koiran nimi olis ollut joku susi/koirasynonyymi c: Oon kyl ite tosi tykästynyt hukka-sanaan, kun siihen sisältyy semmoi syvälle vajoaminen/eksyksissä olo, mutta myös koiran turvallinen olemus.

  En usko lämpötervehtimisen olevan oikeesti mitään (sillai virallisesti), mutta ite meinasin ihan vain lämpimästi/sydämellisesti tervehtimistä :3 Kyseinen ihminen on tosissaan sellainen, kenet oon yhesti vain ennen tavannut ja silloin hyvästellessä kysyvästi halattiin (tiiäks sillai, että oletko sinä hali-heippa-ihminen, saako edes halata vai pitääkö vain vilkuttaa ikkunasta). Sit tapasin saman tyypin kahesti viikonloppuna ja kun huomattiin toisemme, niin tuli sellanen kujeilevan tietäväinen ja ilahtunut katse silmiin, hyvä mieli toisen läsnäolosta, ja vaikka oltiin ihan vasta eilen nähty, niin tokana päivänä tää lähesty sieltä ihmismassan läpi kädet valmiina vetämään tervehdyshalaukseen, vaikka muille eilisen tutuille oli vain laiskasti nyökätty. Sellainen lämpötervehtiminen!

Jätä vastaus