Vau vau vau

edit 29.11. kortteja ei ole hirmuisesti jäljellä, peikkosia tosin kahvikortteja enemmän, mutta heitähän silti viestiä jos kiinnostaa; jäljellä voi olla just sun haluama määrä ja oon tässä ihan heti pian tilaamassa jokusen kortin lisää, joten äläpä harmistu jos et saa postia heti huomenna – lisää on tulossa!

edit 8.12. Korttei on lisää!

p.s. oottekos aivan tosi kivoja ja myötäilostuttavia! ♥♥♥ kiitti

Hähää pakotan teiät tuijottaan mun naamaa, vaik leikkasin kyllä puolet jumpeista ja ylimäärähöpinöistä pois jo, ei huolta, laatu on yhtä hyvä ku ois kuvannu kumisaappaalle en tiiä mitä tapahtu, mut no jaa!

kortteiii
klikkaa isommaksi jos oot yhtä sokee kuin mä!

Kahvikasa (se on siis maalattu kahvilla :–D) ja Loikkapeikko uu jee
1,50e/kpl+ 1e postimerkkiin

Olis paljosti turinoitavaa teille näihin kortteihin liittyen, mut sanon vaan, et lepää hassu ystävä on miun yks tosi ekoja jääkaappirunoja (kokonaisuudessaan se on kuule, tosi myöhä, maailmalla on väsy, lepää hassu ystävä).

Tiputtakaas vaiks mieluiten sähköpostia jos on korttiolo!

Tags: , ,

12 kommenttia - “Vau vau vau”

 1. gök Kirjoittaa:

  Senkin höpö!! Miten kiva video, ihan iloo pirskahtelet nii paljo et itekki virnistelen! Saatan ens viikol saaha massia, ehkä ostan kortin tai pari ja tuen mainiota piirtelijää :D !! ++

 2. Maissu Kirjoittaa:

  Äää sun hymy on ehkä jotain suloisinta ikinä, itellekin nousee kunnon virne sen ansiosta :D ja sun ääni, tuitui, sitä jos vois vaan ladata soittimeen semmoseks hyvän mielen lähteeks nii eipähän tarvis muuta kuunnellakaan. Sun sanavalinnatkin hykerryttää niin et on pakko virnuilla ja vähän kehrätä.
  Mut suurin suloisuus on toi sun intoisuus! Se jos mikä tarttuu tän videon kautta. Vaik tuol ulkona on sateista ja pimeetä nii kummasti sitä rupee itekseen hihitteleen ku miettii miten joku sun kaltanen tyyppi tallaa kans katuja tuol jossain ja ehkä jopa hihittelee ja virnistelee samalla tavalla.

  Ps. ostan sulta mitä luultavimmin ainakin pari korttia tovereille (ja itelleni!) postitettavaks, jahka veronpalautukset tulee :3 noi on just täydellisiä, koska ne ei herätä mussa mitään kristillisten perusjoulukorttien aiheuttaman epämiellyttävyyden tapaistakaan.

 3. minä vaan Kirjoittaa:

  Hitsit mä oon kateellinen sun piirrustus taidoistas! Ja ilonen sun puolestas samaan aikaan. Piirtäminen on mullekki olu aina rakas harrastus ja on kiva kattoo sun piirrustuksia, ne inspiroi mua. :) Harmittaa vaan nyt ku on koeviikko alkanu ni ei oo kauheesti aikaa mitään suurempaa piirrustusprojektia, ku menis monen tunnin piirrustussessioksi sekin. :D

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  gök: hihii oon aika täpinätohinoissa ollut kyllä koko päivän! Noi kortit on mun tietämättä ollut postissa jo jotain kaks viikkoa oottamassa mua, nei ollu vaan ilmottanu (mokomat!!), ja oon joka aamu aatellu et _tänään_ ne tulee ja sit vaan pettyny tosi pahasti, mutta nyt vihdoin ne on tuossa, eikä tarvii olla suupielet alaspäin!
  Oot muute yks miun kortti-inspiraatio-otuksista :3 Tiiäks, sellai jonka postikorttien näkeminen on motivoinut paljosti tekeen omia. Jos päätät meitsin kortteihin investoida niin ei tarvii maksaa postimerkistä, kun voin sujauttaa ne samalla merkillä kirjeen väliin.

  Maissu: huuu voi että hurr onpas mainiota jos noin paljosti riemukehräystä tarttui sinuunkin, minuukin nyt hymyilyttää vielä leveemmin :> Oi joi <3 Nastaa jos kortit tuntuu osuvilta! Aion aluks tehä sellasenkin missä vähän kärvisteleveä retku talsii lumisia katuja ja kiroilee itekseen, koska se on ehkä omaa talvisuhtautumistani eniten kuvaava haha tälläsen unilötköilyn ja riemuloikkimisen sijaan, mutta jätin sen kuitenkin toteuttamatta (emmä tiiä haluuks ihmiset lähettää kiukkusia kortteja) – Lisää korttisia aion kuitenkin jossain välissä tehä joo ja ehkä näitäkin yksilöitä muutamisen tilaan lisää jos ne näin äkkiä käsistä katoaa kuin vaikuttaa!

  minä vaan: inspiraationa on tosi hyvä olla! Haha miullaki on koeviikko ja tota noin kröhöm niin.. Ehkä viikonloppuna ehtii lukea ees maanantain kokeeseen. Kuumottaa hurjasti kun pitäis alkaa lukea kirjoituksiin heti koeviikon jälkeen, mutta ei HUVITA. Tsemppipeukkuja kouluun sulle!

  ja onnimyhäilyä teille kaikille! <3

 5. Mai Kirjoittaa:

  Haaa ihana Ramses!! :D <3<3 " Paljoko maksais teettää postikortteja? Ja ne sano ihan vitusti ja mä sanoin ihan sama " Repeilin :D Mulle kans kortteja kunhan rikastun ens kuun alusta!

 6. Mai Kirjoittaa:

  Ainii ja se roska mitä ne myy kaupoissa on tuplasti kalliimpaa ja jokasessa niist korteissa hengailee joku joulujeesuslapsi. Ettäs tiiät. <3

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Kur oot kiva! ♥ Haha ehkei postikorttifirman vastausviesti hintakyselyyn mennyt ihan sanasta sanaan noin, mut tiivistettynä ei toi oo kovin kaukana totuudesta xD

  Oon ite useesti tosi pettynyt viereisen S-marketin yleiseen postikorttitarjontaan, ja joskus huvitti suuresti olla ihan virallisesti the postikorttipiirtäjä (ei sellasii kyl oo öö kai), mut tää on ihan kiva kompromissi! Ehkä joskus myyn sieluni jollekin postikorttifirmalle ja ne saa myydä mun printejä kaupassa, mut enemmän kyl nyt nappaa tällanen itsekäs kaiken kunnian haalinta ja oman naaman kanssa kaupittelu – käsityöläisfiilis!

 8. gök Kirjoittaa:

  Voooiii, miten mainio kuulla että oon onnistunu inspiroimaan ;u; Yhyy! Joo hei pistä vaan seuraavaan kirjeeseen kortteja, tahtoisin 2kpl kumpaakin :D

 9. Mirka Kirjoittaa:

  Oot ihana, toi ilo tarttuu! <3

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyh surr, tein sanat ilostuttaa! <3

 11. Pinja Kirjoittaa:

  Ensimmäinen kerta ikinä, kun kommentoin mitään sun blogiin, mutta salaisena lukijana oon ollu kauan ja tuun olemaankin. Oli vaan pakko tulla nyt sanomaan, että sun hymys tarttuu ja pelkästään videon katsominen teki mun päivästä paremman C: <3

 12. Rasmus Kirjoittaa:

  Hih huippua! :—) Mun pitää sitten hymyillä paljon ja leveesti joka päivä, niin ehkä saan sulta toisenkin kommentin :–D Ei tarvii olla salainen, mutta en kyllä pakota höpöttelemäänkään varsinkaan kun tiedostan itse olevani aika onnettoman laiska kommentoimaan toisten blogieihin, mutta hei niin: parhautta että kerroit olevasi siellä!

Jätä vastaus