Ongelmat on niin isoi, etten jaksa välittää kuin tän kokosista

varpaat hönö

Niiskautan kun sä oot saavuttanu tulevaisuudenhaaveen ’olla onnellinen’ ja kun sä oot alkanut elää ja meet lujempaa kuin minä.  Ehkä väsyttää (unisemisesta on tullut välttämättömyys), mutta kuuden tunnin bussimatkan aikana meinaan kolmesti alkaa panikoida ahtaanpaikankammosta. Tupakat jätin laittamatta reppuun, mistä oon vihainen, vaikka teinkin sen tietoisesti.

Aamukaupunki on hyvä. Helsinkiläiset herää lauantaisin vasta yhdeksältä, pulujakaan ei ole ennen kymmentä.

Vaihdettu pusu ja kättely, muutama halaus ja monen monta sanaa. Vain puolikas uusi ihminen – en jaksanutkaan kohdata häntä tavoitteideni mukaan. Sinulta en edes harkinnut kysyväni että nähdäänkö, yrittäisit ite. Yhden, jota näytti ihmisten katsekontaktittomuus naurattavan, visuaalinen olemus viehätti suuresti, mutten ehtinyt sanomaan sitä ääneen, kun tyyppi jäi eri pysäkillä.

hau hau pus

Kun sulta kysytään mitä kuuluu, niin muista kysyä se myös takaisin; ihmisillä on aikamoisia tarinoita kerrottavanaan.

(kuolleella on tänään synttärit)

Kolmesta väsyneestä koirasta, joista kerran huomautin (ja joita en itse väsy seuraamaan), yksi jaksoi tänään nousta seisomaan aitaa vasten, kun pyöräilin ohi. Hymyilytti.

Tags: , , ,

Jätä vastaus