Läikkyy

keskustelu haukanpoika

repii repii

tanssimme ostoskeskuksiin

kissankarvoja

Tags: , , , , , ,

3 kommenttia - “Läikkyy”

 1. miia Kirjoittaa:

  Ihana toi tanssiminen, todellakin ruumiille tarkoitus!

 2. Mikko Kirjoittaa:

  Tanssimaan oppiminen on ollut yksi elämäni käänteistä tai se tapahtui käänteen aikana. Jollain tapaa oppi ymmärtämään kehoaan paremmin, toisaalta myös tuntemaan siitä enemmän ristiriitaa. Ja vaikka olen aina ollut kieppuvainen (hauska sana) ja taipuisa, niin tanssi ja baletin opiskelu availi omaa kehoani uusiin suuntiin. Huuj, c’est la vie.

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Joo! Aina pysähdytään miettimään, mikä kaikki kehossa on pielessä ja miten väärältä peilikuva näyttää, mut pitäis pysähtyä miettimään missä keho on hyvä ja mitä sillä voi tehdä ja miks se on tärkee.

  Tykkään tanssimisessa myös siitä, että vaikka siinä mitä suurimissa määrin käyttää kehoaan, niin samalla sen voi kadottaa ihan kokonaan. Tanssinomaisilla haahuilutunneilla (mulla ei oo mitään hajua miten kuvailisin sitä lajia) kun musiikki soi ja toistan vain tottuneesti opettajan yksinkertaisia liikkeitä, oon tosi kiinni vaan siinä hetkessä ja olemisessa.

Jätä vastaus