Olosummausta

hui elämä(voin ehkä paljastaa et tää oon piirretty sen jälkeen kun sain katottua Queer as Folk -sarjan loppuun. niin paljon tunteita yhen huippumalli haussa -jaksonkin jälkeen että huh)

kokonelson takakierteellä

olo

kukkiva suolisto joo o

kakkalakki

vuoden vipa

Rakastumisen ja ihmissuhdekaaoksen sijaan haluisin nostaa esille, et tää on ollut pirun huvittava kapinavuosi, kun hiukset on ajettu, nostettu ja värjätty, maasta poimittu puolikas röökiaski, nimi vaihdettu, postimerkkejä höyrytetty, naama rei’itetty ja vielä jalkakin ehditty pistellä musteeseen (siinä). Haha ja lisäks rairuohoa on kylvetty joulukuussa ja tähtisädetikut poltettu jo tiistaina. Pää hajoo stressistä, huomenna Helsinkiin eikä sen jälkeen enää yhtä ainutta vapaata viikonloppua ennen toukokuuta, mut mulla on uus hyvä kiva makuupussi (jonka vetskariin on tarttunut purkkaa??) ja tieto, että joku ottaa kiinni jos jalat pettää.

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Olosummausta”

  1. siis eli Kirjoittaa:

    MÄ TEIN NILKKAAN KUUTATSKAN VIIME UUTENVUON!
    (voimia rakas)

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Ohh, en arvannut että sekin on uudenvuoden kuva!! Haha, naurattaa jos vuoden vipa päivä on tatskapäivä, kun eräs sanoi vuoden ekasta päivästä tulleen hälle ja toiselle lävistyspäivä :—-D Vuodenvaihde on otollinen hetki ruumismuutoksille :> (hyvää oloa ja kauniita kuvia (uniin ja iholle ja paperille ja mieleen) <3)

Jätä vastaus