How to (not)

östis 1

östis 2

ilmainen koulutusmun ilmasesta koulutuksesta tuli tänään 98 euron lasku :::::))) vau onpas hauskaa maksaa stressistä ja konseptista jota saa tuijottaa kuus tuntia kerralla jes kiitti.

ninokuni englanti

Tags: , , , , , , ,

10 kommenttia - “How to (not)”

 1. minä vaan Kirjoittaa:

  Oi, se stressistä ja kuuden tunnin henkisestä kidutuksesta maksaminen on kyllä ihanaa… Kirjojen kanssa on meidän kunnassa sellainen järjestely, että saamme rahamme takaisin kunnalta. En tiedä miten siihenkin on varaa, mutta mukavaahan se on.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuuh, mieletöntä jos rahat kirjoista saa takaisin! Itelläin on käynyt mäihä, et esim. englannin ja ruotsin kirjat, joita tarvii monta, oon saanut käydä pihistämässä vanhemman siskon kaapista, mut jukra vaikka ostais kaikki käytettynä, niin voi mennä 80e yhen jakson kirjoihin. Haha ja sit ite myyn omat kirjani eteenpäin jollain vitosella, kun sattuu sydämeen riistää toisilta rahaa :–D

  Pahasti katson kyllä jokaista, joka rohkenee tehdä tehtävät suoraan kirjaan ja sen jälkeen kaupitella kirjansa eteenpäin. Jos aihe nyppii niin yhtä helvettiä se on puolet tunnista käyttää vaan tehtävien kummaamiseen, minkä seurauksena yleensä kirjan sivu repee/menee ryttyyn ja se vastaus on yhäkin näkyvissä siinä sivuun painettuna..

 3. Ookami Kirjoittaa:

  Kyllä, onha se opetus ilmaista tiettyyn pisteeseen asti. Suomalaiseen sai viedä hyvin kohdellut lukio-kirjat takaisin ja sai osan hinnasta takaisin, yleensä tienasi paremmin jos onnistu myymään ne ite etenpäin, puhtaana tietty. Ja ne ketkä olivat nii tyhmiä että ostivat/myivät valmiiksi käytettyjä kirjoja, tekivät vaan itelleen hallaa. Onneksi omana aikana oli pari sellaista lukio-opea jotka san suoraan ettei :”kirjoja tartte ostaa (koska ne oli törkykalliita), mie jaan monisteina ne tärkeimmät.”

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Mä kuulen hämmentävän usein argumentin Suomen ilmaisesta koulutuksesta ja vaik aluks sille hymyili ja siitä oli ylpee, niin nauruttomaksi ironiaksi se pikkuhiljaa mun korvissa kääntyy. Onnee on kyllä kirjoista joustavat opet <3 Oon ainoo ihminen parilla kurssilla ja niissä ope on sanonut voivansa antaa oman kirjansa lainaksi ja ottaa kopioita toisesta, aika tosi jees.

 5. Maiju Kirjoittaa:

  Uijui pelaaks Ni no kunia? Jos et ni oon vaan tosi outo ja yhdistän ton peliäänen päässäni siihen P:

  Tsemppiä kirjotuksiin!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi kyllä!! Hahaa hyvin tunnistettu :—D Vaik aika yksilölliset puhetyylit niillä hahmoilla siinä pelissä kyllä on. Ni no kun on muutamasta kohdalle osuneista RPG:istä se, joka lopulta onnistu viemään sielun, kun muissa samankaltaisissa peleissä taistelutekniikka ei vaan oo ikinä auennut mulle ja peli-into hyytyy sen takia (okei en mä nytkään oon ihan varma mitä ne haluaa mun familiars-otuksissa kehittävän ja millaset taktiikka-asetukset kantsii laittaa, mut mä nautin tosta kuitenkin).

  Thänks! En tiiä tapahtuuko kirjotusten lukeminen öö ikinä, mutta ehkä kirjoitukset itessään menee kuitenkin jotenkin kunnialla läpi.

 7. joujou Kirjoittaa:

  Meikä maksaa koulusta 9 tonnia per vuosi (plus kirjat, luokkaretket yms) Briteissä, Suomi on siit ihan kiva maa (en siis sano et Suomi on täydellinen tai muutenkaa liikoja valita, itepähän oon päättänyt tänne tulla…)

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuuh no nyt on kyllä melkoinen summa! Lukukausimaksut on kyl yks superlovi koulutuksen rahoittamisessa. Toivottavasti koulu ja seutu on kuitenkin sen rahan arvosia (vai kuka hintaa fiiliksille ja kokemuksille voi pistää)

 9. joujou Kirjoittaa:

  Joo on kiva koulu ja muutenkin ollut huisi kokemus (paree ollakkin). Ja joo toi Suomen ”ilmainen” on vähän pöhkö ilmaisu, koska noh, ilmainen harvemmin maksaa… Saapa nähä miten menee tulevaisuudessa, kun Suomen taloudellinen tilanne ei oo kovin ruusuinen.

 10. Maiju Kirjoittaa:

  Joo Ni no kuni on hirmu huippu!! Se on tosi kaunis ja se tarina on ihana ja ah tykkään siitä battle systemistä paljon enemmän ku tyypillisten JRPGeitten vuoroista. Siinä on just kivaa se että ei oikeen voi tehä väärin mitään character buildejä. Jeah 8)

Jätä vastaus