Herkillä

postikortti

DSCN3621

DSCN3622

Tags: ,

6 kommenttia - “Herkillä”

 1. gao Kirjoittaa:

  tää oli kyllä tosi söpö, mullekin tuli semmonen lämmin fiilis kun Postin oma kortti putos postiluukusta sisään *ww*

 2. Skjere Kirjoittaa:

  ;_;

  pitäis lähettää korttei. Ja kirjeitä. Haluuks laittaa miun sähköpostiin tai fb:n kautta siun osoitteen? Jos miullon ollu se joskus ni se on kadonnu muuton yhteydessä. :’c

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  gao: Tota postikorttia edeltävänä päivänä postinen-lärpäkkeessä luki, että ”tarkkaile huomenna postiasi – silloin kolahtaa” tjsp, ja olin ihan täpinöissäni että mitä mitä mitä ja sitten näin kortin! Siis voi elämä. Onhan toi melkeinpä jopa nolo ja vähän kömpelö, mut siinä on niin paljosti hyvää, etten kestä. Postikortit herättää aina tunteita, mut et vieläpä puhuva postikortti?? ”Olen edelleenkin elämäni kunnossa” ja unohtaminen muistuttaa mua eräästä sairauteen kuolleesta vanhuksesta, huutaminen ja kuulluksi tuleminen, teknologiakohina, se että koko Suomi on kuvassa asutettu ja että minun suomen kohdalla lukee ”olet ihana” ja on ylioppilaskutsukortti ja kaksi kerrostaloa kun meillä on niitä oikeesti tasan se kaksi (vai jopa kolme? haha) ja äääh isoimpana vielä se, että ystävänpäivä on pääsiäisen ohessa mun ikuisuuslempparijuttu.

  joo. postimerkit on onnen symboli.

  Skjere: Haluan ehdottomasti! Kirjeiden kirjoittaminen vie enemmän aikaa ja ajatuksia kuin postikortin, mut jos päättää kirjoittaa postikortteja jonain sesonkiaikana, niin sit ainkin itellein tulee sellanen olo, että äh kun haluisin laittaa kortin myös tuolle ja lisäksi tuolle ja tuollekin, ja sitten on vain niin monen monta ihmistä, että lamaantuu ja lopulta kukaan ei saakaan postia. Pitää sirotella postikortteja pitkin vuotta, ettei pääse kasaantumaan moinen ahdinko!

 4. Skjere Kirjoittaa:

  Sesonkipostikortit on mulle vähän kirosana. Johtuen lähinnä siitä, et miun lähisuvussa on joku sairaalloinen pakko joillakin lähettää postikortteja jokaiselle mahdolliselle tutulle. Mikä ei sinänsä ois paha, mutku ne on just semmosta liukuhihnatavaraa missä ei ole minkäänlaista tunnetta mukana. :/ Randomiin aikaan tulleet kirjeet ja kortit on parhaita. <3 Sen ei missään nimessä pitäis olla semmonen pakko, et nyt on tää lista joille _pitää_ lähettää kortit. Ainakaan miun mielestä. Paras fiilis tulee joistain ekstempore viesteistä, korteista ja kirjeistä. Oikeastaan ihan internetissäkin. c:

 5. SK Kirjoittaa:

  Mäki itkin tolle. Tuli yllärinä pitkän päivän jälkeen.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  SK: Liikkis tapaus kyllä, voih <3 Ehkä Posti koittaa vaan mainostaa ja ujuttaa rahaa tarvitsevat lonkeronsa ihmisten mieliin ja sydämiin, kun etanapostin lähettäminen alkaa olla niin kuolevainen asia, mutta väliäkös tuon, voimakkaasti ujutti kyl.

Jätä vastaus