Ees univelkaa ei pysty maksamaan pois

nuku pikku pässi

protu rakkaus

pitkäniemi neljä

Tags: , , , , , ,

4 kommenttia - “Ees univelkaa ei pysty maksamaan pois”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  Näin kerran muisteläiskätestissä kaksi tanssivaa vesinokkaeläintä.

  Paljon hyvää elämää ja unienkin aikaa! Välillä pitää tällaisia toivottaa.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Sellaisiakin siellä oli! Tosin minä sanoin niitä vain linnunkaltaisiksi muusikoiksi, jotka olivat tanssimassa. Ah jukra, odotanpa ihan vain puhtaalla uteliasuudella millaisia tuloksia musteläiskätesteistä tulee. Kaikki eteen tulleet psykologiset testit on alkanut lähinnä hämmentää ja naurattaa, montako pistettä saa jos sanoo Snellmanin olevan suurempi hahmo kuin Mannerheim (se vasta kumma testi olikin). Rutkasti hyvää valveeseen ja uneen, molempia riittävissä määrin <3

 3. Muhvu Kirjoittaa:

  Mie näin musteläiskätestissä kaksi henkilöä, joilla oli isot tissit ja käsilaukut, mutta kuitenkin ihan mielettömän kokoiset kullit joiden nuppeja he hieroivat yhteen. Mielestäni käsittämätöntä kuinka pornografisia kuvia psykologit saavatkin näyttää alaikäisille.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Mulla on fiilis, että saatetaan kaikkia puhua jopa samasta kuvasta! Voi jännä, haluaisinpa jonkun koonnan siitä mitä kaikkea eri juttuja ihmiset on samoissa kuvissa nähneet. Mut siis joo, psykologien ja muiden materiaali ja ihan vaan haastattelukysymykset on oikeesti parikin kertaa saanut mut seisahtumaan. Niinku mitä miks, kaikkea hullua joutuu kertomaan jonkun suuremman hyvän vuoksi, jota itse ei kyllä ymmärrä.

Jätä vastaus