Ihmisyyden ääripäät samassa minuutissa

ihmisyys kymmenessä minuutissa

puhukaa

nuks nukss

onko ikävä

henki ei kulje

Tags: , , , , , ,

5 kommenttia - “Ihmisyyden ääripäät samassa minuutissa”

 1. minä vaan Kirjoittaa:

  Sä kirjotat elämästä niin kauniisti… Ja itteäniki ahdistaa aika tavalla elämä, varsinki kun koulu painaa niskaan ja jotain pitäis tehdä, mutta mitään ei jaksa.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyyh <3 "Jotain pitäis tehdä", sepä se, jotain totta vie, mutta ei ole ihan varmaa, että mitä ja miksi. Aika onnellinen olen asioita vältellessäni, vaikka jatkuvasta kiertelystä ei muodostukaan mitään juhlittavaa. Elämä on ihan hauskaa – saatanan suurta ja hurjaa, mut hauskaa.

 3. minä vaan Kirjoittaa:

  Joo, ittelläni on lukio just loppumassa, ja vastuuta on vaikea vältellä. Mä en tarvis elämälleni tarkoitusta siitä nauttiakseni, mä haluaisin vaan aikaa pysähtyä kattomaan lintuja tai silittämään kissaa. Sellasia pikkujuttuja. :)

 4. fassaani Kirjoittaa:

  Mitä piirustus ohjelmaa käytät?

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  fassaani, mulla on käytössä perusfotari Adobe Photoshop 7.0

Jätä vastaus