Kimblekin on liian jännä

assassins creed

(jos pelin alussa pitää valita kahdesta vaihtoehdosta vaikeusaste ja ne määritellään sanoin ”I’ve never even touched a game console before” ja ”I may have sometimes played a bit when I was kid” niin oon tasan kerran elämässäni pelannut vaikeemmalla modella ja vaihtanut sen vartin jälkeen nössöille tarkotettuun – mulla ei oo pelaajana mitään itsekunnioitusta)

Tags: ,

4 kommenttia - “Kimblekin on liian jännä”

 1. liian heikko ottamaan yhteyttä Kirjoittaa:

  Anteeksi.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hei pieni, ei hätää. Hetkiä ja heikottomuutta ehtii tulla vastaan myöhemminkin, anteeksipyyntösi on kuultu, pidähän vain huoli itsestäsi nyt ja sosialisoi ja yhteiselä muiden kanssa kun tuntuu, ettei se vie kaikkia voimia.

 3. Maisa Kirjoittaa:

  Luetko sä paljon painettuja sarjakuvia? Jos luet, niin voisitko tehdä jonkun listan suosittelemistasi? Tai voisitko vaan kysyä lukijoilta, jotta kaikki vois suositella? Mun on ihan hirveän vaikea löytää sarjakuvasuosituksia kun ei googlekaan oikein auta. Englanniks on turha etsiä kun puoliakaan kiinnostavista ei saa Suomen kirjastoista.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Sarjiksii tulee kyl luettuu paljohkosti, mut enimmistö niistä on kai blogei tai nettiin skannattuja pöhköjä mangoja, mut hmm kyllä mä paperiversioitaki tuun silloin tällöin käsissäni pyöritelleeksi. Voin tehä jonkun postauksen, jossa vaan listaan jotain lempparihyväkivoi printtisarjiksii ja sit siinä samalla kysyy lukijoiden lemppareita :—-) En tiiä onko mulla mitään oikeesti hyviä suosituksia ja voi olla etten ehdi tehdä listaa ihan saman tien (oon kai vähän resurssipulainen), mut musta on ihan supermahtavaa jos blogiin tulee jotain toiveita ja haluun kyl toteuttaa niitä ja sarjisnäkyvyys on aina hyvä juttu! So just wait a moment!

Jätä vastaus