Such a burning example

eräs perjantai

samu ja aatos

tämä on niin paljon ♫

help läh paskaa

Tags: , , , , , , , ,

3 kommenttia - “Such a burning example”

  1. mirufrog Kirjoittaa:

    Wah Brand New<3 Jotenkin aina niin rauhoittavan melankolista musiikkia, semmoista upottavaa.

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Vau nyt osuit kyllä naulankantaan! Oikeestan vaan toi yksittäinen biisi on se mitä oon Brand Newlta luupannut niin monesti, että pystyn jo melkein kuuntelemaan sen ilman hukuttavan suurta tunneaalto, mut toi miten kuvailit on just se, mikä siinä mua niin suuresti viehättää. Ihan helvetin repivän surullistahan toi myös on, luulin yhteen väliin, että biisin nimi on Milestone, ihan kuin olisi saavutus että kaikki valuu käsistä ja olin ihan tosi vääränä siitä. Myllynkivet on helpommin käsiteltävä juttu.

  3. mirufrog Kirjoittaa:

    Joo, ne on kyllä taitavia nostattaan kaikki tunteet pintaan. Jos muuten on hyvällä päällä ja päättää kuunnella Brand Newtä, niin voi oikeastaan jo varautua siihen sillai et ok time to get sad. Nyt mulle tuli vahva fiilis siitä, että pitää kuunnella pitkästä aikaa hahah. :’)

Jätä vastaus