Hienosti kierosti

y k s i:

http://simppa.sarjakuvablogit.com/2015/06/28/myllertaa/

k a k s i:

pitkäniemi 2

k o l m e:

?
se luonnospaperi on kai sängyn alla
sori

n e l j ä:

http://simppa.sarjakuvablogit.com/files/2016/02/pitk%C3%A4niemi-nelj%C3%A4.jpg

v i i s i:

pitkäniemi 5 a

pitkäniemi 5 b

Sinisilmäisyys, luotto hyvään, on tuomittu passiivisuudeksi
että kyllä kohta onni potkaisee, niin ei nyt tarvitse toimia

Ja empatia persoonallisuushäiriöksi
ei se välttämättä ikinä muutu, mutta muiden tunteet vaikuttaa suhun niin paljon

Niin sitten kun päivän päätteeksi sellainen, joka on vuosien naurulla silmäkulmansa rypyttänyt
tulee päivittelemään teknologian aiheuttamaa harmitusta
osoitan kaiken myötätunnon
kaiken ilon
kaiken kanssakiukun
kaiken huvituksen
kaiken
ja ennen kuin toinen ehtii pyöräilykypäränsä loksauttaa kiinni ja lähteä,  sanon
lähinnä kai jotain vain sanoakseni, että
älä kaadu

vaikka huomaan, että niin minä toivon ihan todella
sillä niin suurta kiitollisuutta tunnen siitä miten toinen on vahingossa osoittanut, että yhä olen lähestyttävissä

että yhä olen minä

leimaoireilua

p.s. kalenterin takakansi on viisas

kalenteri

Tags: , ,

9 kommenttia - “Hienosti kierosti”

 1. minä vaan Kirjoittaa:

  Halusin vaan sanoa, että voimia sulle sinne…

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiitti ♥ Eiköhän ne jostain löydy ja tartu mukaan

 3. ei aina tarvitse jaksaa Kirjoittaa:

  Kurjaa että sinullakin menee taas huonosti. Mutta koeta jaksaa, tällainen alakulo on pidemmän päälle aika surkeaa.

  Olen huolissani ja huolehdin.

  Mutta ei hätää. Rappioteoriat eivät ole ennenkään pitäneet paikkaansa. (Jo antiikin Kreikassa uskottiin että luomakunnan tuho on lähellä.) Aina sitä jonkin päivän vielä riipii kasaan. Olen tajunnut että se päivä on kuitenkin hyvä vaikka se olisikin aivan perseestä.

  Voisin ehkä kirjoittaa näitä juttujani blogiini sen sijaan että kirjoitan näitä toisten blogeihin. Olen kirjoitellut niin paljon että alan kuulostaa älykkäältä. Minusta kaikki kuulostavat älykkäältä jos viittaavat vaikka antiikin Kreikkaan tai keskiajalle. Tai edes 60-luvulle.

  Mutta juo vaikka purkillinen teollista väriainelitkua. Sitten, kun mietit mitä ne kaikki koodit purkin kyljessä tarkoittavat, voit alkaa miettiä että mitä on todellisuus ja mitä on sen ulkopuolella. Yhtäkkiä väriaineiden kemiallisuus tuntuu aika turhalta ja epäolennaiselta. Sama pätee oikeastaan kaikkiin maanpäällisiin ongelmiin. Mietit vain niitä hetken, sitten hetken sitä, mikä tai kuka loi maailmankaikkeuden. Mikään ei tunnukaan enää pahalta.

  Muista pitää sitä antamaani rojua mukanasi koska sellaiset asiat tuntuvat kamalan mitättömiltä kun alkaa pohtia syntyjä syviä. Olen hukannut omani koska ne olivat niin likaisia ja niitä oli niin paljon, että ne pahensivat atooppista ihottumaani. Olisi kiva tavata taas joskus. Olet älykäs lapsi. Se on harvinaista ja kantaa pitkälle.
  Pps. käytän pyörätuolia, jos joskus uskallan avata sen pakkauksestaan.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiitti sanoista, sinä. Mä kai oon vähän kestoräkänokka, joka kuitenkin elää positiivisuuden illuusiossa. Hmm tai jotain sellaista.

  Haha, antiikki ja muu kyllä nostaa viisaudella puhujan statusta. V niinkuin verikostossa sanotaan jotain sen kaltaista, että luuletko olevasi niin viisas, että voit puhua jo niin vaikeilla sanoilla, joita sinä itsekään et ymmärrä. Antiikki-historia-jutut tekee ehkä sen ajatuksen mun päähän, kun tietäväisyydestä sehän kyllä kielii, mut mulle historia ja vuosiluvut menee ihan viuh ohi pään.

  Maailma on iso ja kaikkeus hurja. Pyörätuoli ei liene symboli hyvälle, mutta havahduttanee sekin, että voisi olla niinkin, että olisi ilman pyöriä ja sitten kulkisi vielä rajoitetummin. Mulle elämä on kaikesta rakkainta, mutta kiistatta myös turhinta. Siksi kai vaalin pieniä hetkiä ja pieniä rojuja, koska sellaisesta tarpeettomuudesta muodostuu mun elämän mielekkyys, sydän tälle kaikelle. Pitää yrittää tehdä parempi solmu lilaan nyöriin, kun se on alkanut pärkyämään, mukana se on kyllä ollut.

 5. ei aina tarvitse jaksaa Kirjoittaa:

  Olet onnekas, minä en muista edes eilistä.

  Mutta kannattaa polttaa sitä hieman, ne ovat herkkiä lopettamaan olemassaolonsa. Hieman surullista. Mutta ei hätää, sellaisia tulee ja menee. Voin ostaa uuden taas siltä samalta mieheltä, kuten joka vuosi viimeiset neljä vuotta. Se on ystävällinen mutta haisee aika pahalta (jos ihmettelet, mistä se limainen haju tuli, niin se oli varmaan suitsukkeista, joita se mies poltti).

  Olisi kiva jos voisit luvata että tapaamme ennen kuin aika koittaa, mutta se riittää että toivot.

  (Niin ja voisit kuunnella Juha Tapion Väsyneet maan, se on todella kaunis, eikä sitä tarvitse ottaa mitenkään uskisteluna.)

 6. Sarppi Kirjoittaa:

  Ähh, onpa kurja kuulla että sulla on ollut noin kakkaa viranomaisten kanssa! Voimia <3

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Sarppi: Kiitos! Viranomaiset on useimmiten kai auttavaisia, joskus vaan tosi tukalia. Kai tukaluutta lisää tunne siitä, että ikään kuin joudutaan heittäytymään toisen käsiin, annetaan toisen päättää ja määritellä, ja vaikka mieluusti nautin siitä miten joku päättää mun puolesta, niin mua pelottaa ne toisten päätökset.

  ja sinä yksi jaksamaton: tietänet jo, mutta sanon vielä tähän, että tavataan. Lupaukset on toisinaan kovin ailahtelevaisia ja toteutumisen osalta joskus tahdosta riippumattomia, mutta yritän luvata. Ja Väsyneet maan, joo, lienee yks riparilta päähän soimaan jäänyt lemppari, vaikken sitä ikinä muista kuunnellakaan, hyvä että muistutit.

 8. Milli Kirjoittaa:

  Sun itseilmaisu on ihanaa ja sinusta on tulossa vielä vahvempi ja onnellisempi. Paljon tsemppiä. <3

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Ihanaa, pus kiitos <3 Tahdon uskoa sanojasi ja pitää niitä tosina.

Jätä vastaus