Haiseva nuorisohuligaani

tyhmä huligaani

Ehkä mä alan näyttää siltä että mun taskussa on pommi,
mut ei siellä oo.

ainoostaan tupakkaa huonoina päivinä

ja kardemummaa tosi huonoina.

Tags: ,

6 kommenttia - “Haiseva nuorisohuligaani”

 1. L Kirjoittaa:

  Vartijat on usein nuoria, kokemattomia ja virkaintoja.
  Turvallisuusalalla pitävät myös luonnollisena olettamuksena, että ”anarkistit” noin niin kuin yleisesti vaatii tarkempaa silmälläpitoa, samoin kuin esim. ”ulkomaalaiset”.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hmm ehkäpä niin. Monille vartijoiden läsnäolo tuo turvaa, mutta mulle se aiheuttaa vähän päinvastaista, kun tulee fiilis, että täällä on siis jotain mitä pitää pelätä. Joskus tahtoisin haastaa niille takaisin, kysyä ihan vaan että minkä takia ovat siinä ja onko pakko mennä istumaan sinne, missä on tukehduttavan paljon ihmisiä (niinkuin eilisen vartija lopulta pyysi).

 3. kiik Kirjoittaa:

  nuorisolaispunkkarit myös usein tuntee toiseutta ja siks kuvittelee että vartijat tai poliisit ois niistä erityisen kiinnostuneita. ei millään pahalla! t. been there done that bought the outfit xD

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hee joo kenties niin :–D Sitä tulee liian turhan itsetietoiseksi jossain vaiheessa

 5. Slothking Kirjoittaa:

  Niin. Ja tietenkin kannattaa muistaa just kuinka paljon piripäiset anarkistipunkkarit ongelmia aiheuttavat.
  Kun sä päivittäin joudut olemaan työksesi tekemisissä ihmisten kanssa jotka aiheuttavat onglemia niin sä alat näkemään tiettyjä yhtänäisyyksiä näiden ulkonäössä.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Enpä kiistä siunkaan sanojas! Tietyt stereotypia ja karkeat luokittelut auttaa ihmisiä pitään päänsä kasassa ja hahmottaan maailmaa, mut samalla mä koen et sellaset estää yksilön aidon kohtaamisen – vaik ei vartijoita varmaan ees kiinnosta kohdata niitä tuhansia ihmisiä yksittäin joita siellä päivän aikan pyörii. En tiiä miten epäilyttävät kokonaisuudelta tolloin näytin, mut jos mua kattoo tarkemmin, niin mulla on takissa muumeja, heppoja, sateenkaaria ja kangasmerkki joka sanoo, että minulle saa tulla kertomaan tarinoita, kaikkee enimmäkseen äärettömän harmitonta, minkä ei pitäis vaikuttaa uhkaavalta jos jaksaa katsoa.

Jätä vastaus