Kaihokuono roskasilmä

kuolla

kirjotukset saatana

turhaaa ihan tosi täysin

pusuja kiville

kirjotustulokset

katseet kadulla

Ja tiiättekö, vipan sarjiksen piirränkin myöhemmin, sillä nyt mä katon piirrettyjä ja huomenna soitan lävistäjälle ja suunnittelen tatskan loppuun ihan vaan koska mä voin ja viikonloppuna kun olen tahdosta riippumatta vanhempi niin ehkä tahdosta kuitenkin riippuen näytän eriltä kuin nyt.

Tags: , , , , , , , , , ,

3 kommenttia - “Kaihokuono roskasilmä”

 1. eli Kirjoittaa:

  sinun katsees on tärkee ja hyvä! voimaa rakas otus <3

 2. Rasunel Kirjoittaa:

  Toivottavasti oli (on yhä!) muikea merkkipäivä. Onnea kaihokuonolle, muista että olet mahtityyppi!

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  eli: niinkö luulet, kiitti, se on hyvä kuulla. voinee olla että katse ei näytä miltään, mut on silti tosi oleellinen – sitä ei sais unohtaa. rakkautta <3

  Rasunel: Myhh ihanaa, että muistit, kiitti! <3 Kauhean hauskaa myös, että linkitit kaihokuonon nimitykseksi minulle, kun niinhän se mun päässä onkin, mutta en tiennyt onko se miten ilmeinen muille, kun se voi olla myös vaan yksittäinen sana tuossa otsikossa. Mutta päivä oli totta vie muikea, koko viikonloppu itse asiassa, siitä ei huolta :—)

Jätä vastaus