Lopeta kuonon joka vtn paikkaan työntäminen

Tää puhuttelee aina mieleen muistuessaan ♫

ollaan kivasti

yhteyskatkos

lopetetaan

Tags: , , , , , , ,

4 kommenttia - “Lopeta kuonon joka vtn paikkaan työntäminen”

 1. minä vaan Kirjoittaa:

  Kuuntelinpa sitte ton biisin…. Tykkäsin :)

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hee super! Mua hypnotisoi biisissä lyriikoiden lisäksi ihan vaan sen auditiivisuuskin, kun rakastan vahvoja matalia ääniä, tollasta monotonista mutta elävää biittiä, juku ♥

 3. Julia Kirjoittaa:

  Muistin taas pitkästä aikaa että sun blogi on olemassa ja ihan niin kuin aina jumiuduin lukemaan sitä nukkumisen sijaan <3

  Mä nään sussa niin paljon itseäni, että se hämmentää. Mä en ennen tykännyt erityisherkkyyden 'mediaseksikkyydestä', mutta sä vaikutat blogin perusteella ihmiseltä, jolle se lokero (jos niin saa sanoa?) voi ehkä olla just oikea. Oon ehkä vähän kateellinenkin sulle – mäkin itken joskus uutisia lukiessa tai kun maailma on kaunis, mutta en niin paljoa, että siitä olisi sarjakuvaksi tai että jaksaisin kirjoittaakaan enemmän kuin satunnaisesti. Mutta lähetän sulle myös halauksen kestää maailmaa, koska se ei oo aina todellakaan helppoa.

  Mulle tuli hyvä fiilis, kun jo jokunen Protu-lehden numero sitten, huomasin, että sun nimi oli vaihtunut sen sivuilla. Se oli sitä aikaa, kun en ollut lukenut blogiasi aikoihin, mut siitä tuli sellainen fiilis, että eiköhän sulle kuulu jotain hyvää ainakin, jeejee.

  Hassua ajatella, et kuulun varmaan niihin ihmisiin, jotka väistäis sua kadulla, koska hakaneulat ja irokeesit on vähän kuumottavia. En olis se vartija, joka häätää punkkariteinejä, mut olisin niitä ihmisiä, jotka varois vähän. Anteeksi sulle ja anteeksi kaikille muille ihanille ja kilteille punkkarin tai muun peloituksen näköisille!

  Päätin eilen pyytää sua piirtämään jotain mulle, keksin aiheen ja mietin jo mitä mulla ois varaa maksaa – munkin kaikki opiskelijantulot menee matkustamiseen – mutta tänään en enää tiedä mitä haluan maailmalta, ihmisiltä tai mitä niistä voisi piirtää. Mutta vielä joskus : )

  Sun blogia lukiessa kaduttaa myös aina, etten käyttänyt teinivuosia protuiluun. Kai sitä vieläkin ehtisi mukaan, mutta silti. Onneksi mulla on vähän vastaava perhe toisen järjestön huomassa, valvottuja öitä ja halauksia sielläkin.

  Sun blogi on ihana. Kaikkea hyvää!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Oi voi♥ Ihanaa kaikki tyynni, kiitos ja halauslähetys sinullekin kaikkeuden kestämiseksi.

  Hauskaa, jos Protu-lehdestä ajatus kantoi minuun asti. Muutenkin hauskaa olla toisten ajatuksissa tai tulla jotain kautta linkitetyksi tuohon järjestöön. Hyvä, jos sinulla on perhe ja lämpöä, vaikkakaan ei sitten Protussa. Huu niin, vaan kyllähän Protuunkin pääsee mukaan tohisemaan vaikka se olisi uusi asia tai jonkinlainen vanha muisto. Oon menossa kesällä kokkaamaan leirille ja otan mukaani protutietämättömän otuksen tutustumaan kuvioihin :3

  Punkkareiden väistämisestä! Saa niin tehdä, jos tuntuu parhaalta – oma turvallisuus on tärkeetä. Minullakin on ihmisiä, joita kartan, vaikka takaraivossa on ajatus, että teen hölmöjä pintapuolisia arvioita. On ihmisissä syvyyksiä ja tykättyvyyksiä, ne pitäis rohjeta kohdata, mut aina ei vaan jaksa tai se ei tunnu hyvältä (eikä se haittaa).

  Hur, laita viestiä sitten joskus jos piirtelön tilaus tuntuu taas tarpeelliselta! Englannin kirjassa luki joskus, että ”i’ve got all the time in the world”. Niin mäkin ehkä väittäisin. Välillä on kiirettä liiaksikin, mutta siltikin, ei kiire vie hetkiä ja aikaa ja oleilua, se vaan saa tuntuun siltä, ettei niitä olisi.

Jätä vastaus