Piirtäminen on emotionaalisempaa kuin luulettekaan

taide apua

taide apua 2

taide apua 3

portetti portetti 2

höpö höpö sarjis

p.s. perjantaina alan vastaileen teiän juttuihin!

Tags: , ,

12 kommenttia - “Piirtäminen on emotionaalisempaa kuin luulettekaan”

 1. Surkea Kirjoittaa:

  Megasöpö toi kuva♥ Sulla on ihana tyyli!

 2. minä vaan Kirjoittaa:

  Tulin tänne vaan kiistämään, ettet muka olisi hyvä. Tajuan kyllä, mitä tarkoitat; itsekin olen harrastanut piirtämistä aivan pienestä saakka, ja hetken kun kuittelee olevansa hyvä, niin sitten omat standardit nousevat. Löytää omasta työstään virheen, tai näkee jonkun toisen piirtämän työn, joka on paaaaljon parempi, kuin oma. Se on turhauttavaa ja ärsyttävää, mutta niin se vain menee. Mitä enemmän osaa, sitä enemmän löytää virheitä omista töistään, kun toiset ajattelevat katsovansa täydellisyyttä.

 3. jestamadadeera Kirjoittaa:

  Miksi nuo silmät on nuin pienet ja liian ylhäällä? ja ilmeisesti tuon äidin toinen silmä huitelee ohimolla.

 4. fassaani Kirjoittaa:

  Itekki katoin samaa, että noi silmät kyllä ei oo ihan siellä missä pitää.. Muuten kyllä tosi sulonen kuva mutta nuo silmien paikat häiritsee tosi paljon :/

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Surkea: ihanaa sur kiitos, superia olis jos tyyli vaan lujittuis, kehittyis puhtaammin omaksi.

  minä vaan: Totta se, että tehdessä kasvaa standardit, mut jotenkin sellai täydellisyyden tavoittelu ei tunnut laisinkaan omalta. Totta puhuen musta ei tällä hetkellä tunnu järjelliseltä avata tarkemmin mitä päässä pyörii, kun sanat kääntää sen kaiken ihan väärin, mut yks asia sellasta piirtohyvyyttä pohtiessa on just oman tyylin selkeys ja flow tuottaa itellä ominaisinta viivaa.

  jestamadadeera: joo kiitti sielhän ne, kokoa kasvattaessa muuttuis animeks ja se ei oo mulla tavoitteellista

  fassaani: Mä oisin voinut koneella fiksaa ton pikseliversion edustavemmaks, mut jätin niin tekemättä, koska piirtelyn ei tarvii olla kultaraameissa vaan siin saa näkyä elämäroiskeita, varsinkin jos se on paperille tehtyä eikä digitaali arttia. Ja se, kenen silmät pahiten päin helvettiä on, on ihmisistä kaikkein valovoimaisin ja nauravin, sellainen jonka tuomiota ei katseen kierous hetkauttane, vaan se antaa vaan syyn nauraa vähän enemmän.

 6. mimosa Kirjoittaa:

  olet ihana

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Kur ♥

 8. picasso Kirjoittaa:

  tekniikkahan sulla on loistavasti hallussa, viiva on tuollaista itsevarmaa ja sulavaa. näkee että oot harjoitellut tussaamista tosi paljon! myös värityksesi on kaunista katsottavaa. ainoastaan anatomia heittää, ei muuta kun huonommat paperit nenän eteen ja lyijykynä sauhuamaan mallikuvien avulla niin mittasuhteet alkaa hahmottua paremmin :) tsemppiä

 9. nurinkurinen Kirjoittaa:

  sulla on ihana ja kaunis omaperäinen piirrustustyyli ♡ semmonen hymyilyttävä ja lämmin

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  picasso: Kiitti rakentavuudesta! Semmoi tarkkasilmäinen mallipiirtely on jääny tosi vähille lähihetkinä, vaik se paljon hymyilyttääkin ja on pyörinyt sellasella to do -listalla takaraivossa (jota en ikinä kyl toteuta). Enimmäkseen mä teen juttuja blogiin tai piirrän improsarjista, joissa fysiikan lakien rikkominen on ihan hyväksyttävää. Pitäis kans piirtää joskus jotain oikeesti kunnollista, sellasta jonka kanssa on pidemmä aikaa kuin puol tuntia.

  nurinkurinen: huh no nyt on merkittävii sanoja, sellasii itelle tärkeitä, kiitti, meinaa paljon! ♥

 11. kisu Kirjoittaa:

  Minä olin lukevinani sun nimen uusimmasta lehdestä, vai olikohan siellä vaan joku toinen samanniminen :o

 12. Rasmus Kirjoittaa:

  Jaa! Hmm jännä, miun lehdessä sitä ei lukenut siinä ekan sivun tekijäluettelossa – lopussa kuvan vieressä sit kyllä. Mut totta puhuakseni, emmä muista onkse lukenut siellä muutenkaan jossen oo osallistunut muuten kuvitukseen :–D Viime lehessä nimi mainittiin alussa kuvittajat-kohdassa, mutta teinkin yhen kuvituskuvan kehulappu-juttuun sarjiksen lisäksi – se saattaa hämmentää ajatusmuistoja

Jätä vastaus