Ymmärrän jos ootte kateellisia mun puhelimesta

vastaukset kutvonen

vastaus minä vaan 1

Mut tiättekö, en oo mitenkään ehdoton mistään ikuisuusruokakiistoista (paitsi ehkä näkkäristä); banaanin aukasen siitä päästä mistä se vaan sattuu aukaistumaan. Pystyn myös nukkumaan yöni levollisesti vaikka vessapaperirulla olis miten päin tahansa telineessä (mut käännän sen kyllä aamulla sillai et paperi ei kulje seinää pitkin)

vastaukset aino 1

vastaukset aino 2

Tags: , , , , , , , , ,

6 kommenttia - “Ymmärrän jos ootte kateellisia mun puhelimesta”

 1. Muhvu Kirjoittaa:

  Meikä syö murot aina appelsiinimehulla…!! Lohduttavaa tietää että muitakin on. Syö hyvää mysliä appelsiinimehun ja hyvän jugurtin kanssa niin ah, nautinto…

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Mitäääh onkse oikeesti joku juttu! Apua niin kummaa, vielä jos sotkee jukurttiakin mukaan :–D Jaa-a, ehkä mä oon niin häkellyksisäni tästä, kun ei meillä oikeesti oo ikinä muroja ja vielä harvemmin tuoremehua, niin ei oo tullu mieleenkään tehä harvinaisesta annoksesta extremehassua. Ehkä testaan joskus myslin kanssa, ei kai sen väliä mitä nestettä heittää mukaan.

 3. nurinkurinen Kirjoittaa:

  mikä ruokavalioinen oot? sillai ainakin suurimmaksi osaksi?

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Tykkään sanoa olevani vege, kun siinä sanassa on tulkinnan varaista joustoa. Minkään näköistä lihaa en oo syöny kai viiteen vuoteen, et lakto-ovo oon kai sillai virallisesti, mut on hauskaa mennä läpi vegaaninankin. Ite kokatessa safka on useimmiten vegaanista, mut ulkona/muiden luona syödessä se on pää osin lakto-ovoa.

 5. jbjf Kirjoittaa:

  Hejssan, jo pitkään blogiasi seuranneena alkoi kiinnostaa minkälaista poliittista ideologiaa kannatat. Kannatatko kenties jotakin puolueita vai oletko anarkisti? Tai ehkä jotakin muuta?

  Blogissasi vieraillessa tulee aina hyvälle tuulelle, ja ehkä tiesitkin, se on tärkeä vertaistuen lähde muille transnuorille (ja ”piilopunkkarille”), kuten minulle. Sinulla on paljon samaistuttavia mielipiteitä.

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Miau ihanaa, superia kuulla ♥ En mä oikeestaan hirveen usein kuule vertaistuki-sanan linkittyvän blogiin, mutta kun sen joku sanoo, niin se meinaa kyllä aika tosi paljon, todella.

  Mun ideologia, hmm jotenkin tunnistan oman skeneni, mutten oo ihan varma mikä se on? Kai mä voin sanoa Vihreitä viime vaaleissa äänestäneeni, mut emmä tiiä onkse niin oma puolue. Mä tarviin koti-ihmisiä, sellasia lämpösiä ystäviä, kun tuntuu, että tuun potkituksi kaikista ääriporukoista: Ihmiset osaa olla ihan saakelin vihasia mihin vaan menee. Transihmiset saattaa suhtautua puhtaan hyökkäävästi jos esittää puolustavan väitteen cisihmisten puolesta, vegaanit alkaa heittää kivillä jos kerrot syöneesi maitojukurtin ja anarkistit on vaan itellein perusolemukselta jotenki liika hurjia. Sellanen muumianarkisti? Jätetään ovet lukitsematta, pidetään juhlia muuten vaan ja rakastetaan ohikulkijoita. Joo, joskus sanoin olevani pussihousupunkkari, kun siinä yhdistyy sellanen hippeily ja anarkismi. Elämää (ihmiset, eläimet, luonto) ja taidetta kannattava retku kai, mut jollain järkipohjasilla ajatuksilla pohjustettuna puhtaan haahuilun sijaan. Oliks tarpeeks sekavaa :–D

Jätä vastaus