Musteaatteita

vastaukset saijainkeri 1

vastaukset saijainkeri 2

Tags: ,

4 kommenttia - “Musteaatteita”

 1. Kettu Kirjoittaa:

  Tuo hukka (vai Hukka?) on suloinen! Melkein tekis mieli pyytää, että piirtäisit kuvan minun Hukasta :D
  Ja tuommonen raitasleeve on muuten tosi kiva idea, aloin jo miettimään mitä minun raitasleeveen tulis, kunnes muistin että ainiinjoo, minähän pelkään neuloja! :D

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hiii ihan vain hukka :3 Tai ei iso alkukirjain myöskään haittaa, tykkään kirjoittaa esim. Auringon isolla, vaikkei niin kai tarvisi yleensä tehdä, mutta ihan vain kunnioitusta sille osoittaakseni. Tuo kuva on aika pitkälle siskon (joka teki kulta-tatskankin) tekemän luonnoksen pohjalta plagioitu. Huvittais suuresti kuitenkin piirrellä kaikenlaisia koiraotuksia ja muita, että osais sit luontevasti ilman mallia tuottaa niitä paperille joku päivä!

  Saa toki tatskoja ideoida ja niistä haaveilla, vaikka neulat hurjistuttaiskin. Ehkä joku päivä haave voittaa pelon :>

 3. saijainkeri Kirjoittaa:

  Mahtavia tatuointihaaveita! Tiesin et sulla on just hyviä ideoita. Ilmoita joskus ku tuut Vaasaan ni treffataan, haluun vouhottaa sun kaa tatuoinneista ja miksei kaikesta muustakin!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Oi <3 Takuulla ilmoitan! Oikeesti pyörähdän Vaasassa kai useemmin kuin itekään tajuun, mut yleensä ne on sellasii suunnittelemattomia eilisaatteita, joihin en oo tajunnut ees yrittää mahduttaa mitään sovittua kohtaamista. Huuu, vaan kyllä vielä joku päivä! (ja jos itse eksyt Isokyrö hoodeille, niin heitä viestiä- vaikka ei tää hirveen tyypillinen eksymismesta kai oo :—D)

Jätä vastaus