Angstaan tähän väliin

corpse party

ihan helvetin hieno homma :::))) (varsinkin kun meidän talossa asuu hiiriyhdyskunta tai jotain ylikasvaneita sängyn alus asukkeja, jotka rapisee ja kitisee ja mölisee joka nurkassa ja nurkattomuudessa, jes.)

elämäangsti

munuaistulehdus

en mennyt tk:hon (ja hengitän yhä)

femme harjas

onni ja hiiri

sururinta

Tags: , , , , , , , , ,

2 kommenttia - “Angstaan tähän väliin”

  1. Kettu Kirjoittaa:

    Voi sinua, mistä sinä munuaistulehduksen menit hommaamaan? :( Muista mennä lääkäriin kuitenkin, sen kanssa ei oo hirveesti leikkimistä.
    Ja voi kissaa, se on suuri metsästäjä. On aina ikävää, jos kissa saa jonkun otuksen kiinni, kun niillä on vähän tapana ”leikkiä” saaliilla, eikä tappaa sitä heti (toisin kuin eräs ääntä nopeampi koiranpoikanen, sopuli ei ehtinyt edes tajuta mitä tapahtuu..)

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Kiitti sinä, muotoilet sanasi pehmeesti ja vaikutat lämpöseltä tyypiltä. En tiiä oliks selkäkipuilu karman kosto laiskuudesta, mut oireilu lakkasi itsestään, niin jätin syyt selvittämättä. Vaan älä huoli, jos se uskaltaa tulla vielä takas niin lupaan etsiä lääkärin. Ja voi totta vie petoystävät; minkäpä niille mahtaa muuta kuin koittaa ymmärtää

Jätä vastaus