Superlatiivisia huomissotkuja

Kiitti todella hei näistä kysymäisistä! Mä harkitsin teidän kysymyksiä plärätessäni osoittavani superkiitollisuutta muutamille lempparikyspille (hauska muotoilu, sykähdyttävä asia, jännä aihe,,,) ja tän postauksen jutut oli yksii sellasii – mut älkää juhliko, kun emmä just nyt jaksakaan miettiä mitään jännää teille. Vastaanottakaa vaan ajatustason lämpöö ja onnee multa ja sellasta ikuisuuskiitosta joka kohta kai jo helisee teillä kaikilla korvista ulos.

vastaukset minä vaan 2

vastaukset minä vaan 3

vastaukset minä vaan 4

vastaukset L

JA SIT mä haluisin myös, että mulla olis hauska ääni, jolla olis kiva lukea ääneen tarinoita ja juttuja + saatettiin ostaa täs viikonloppuna lentoliput Tšekkiin elokuuta varten. Sellast.

vastaukset L 2

muistatteks tän:

http://simppa.sarjakuvablogit.com/files/2016/04/turhaaa-ihan-tosi-t%C3%A4ysin.jpg

Joskus maailma on ruma ja ihmiset kans, enkä mä siks kerro teille mun alkuperäsen lauseen jatkoa, mut kerran junaa venatessa ja kaiken ollessa paskaa nostin aseman lattialta mainoslehtisen kun takaraivossa oli piruileva ajatus, et onkohan tässä vastaus kaikkeuteen, ja tiiättekö, siinä luki taidetta ja humanismia. Nauratti. Oleellista lienee kai myös kysyy, et ootteks ikinä hoksannu kiinnittää huomiota näihin:

eläimet koll

niin.

En mä ponjaa tulevaisuutta, mut tajuun, että onni (tai Onni – toi pölisevä otus vipois ruuduis) ei oo turhaa vaikkei se natsaiskaan yhteisön normeihin – tai antais tarpeeks rahaa.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

4 kommenttia - “Superlatiivisia huomissotkuja”

 1. Lartse Kirjoittaa:

  Oi! Samaistuin kovasti hämähäkkikohtaan. Mäkin aina kärrään miniotuksia meidän talosta ja joskus siihen menee kyllä huvittavasti aikaa :-D samaistuin myös kissankarvoihin ja jotenkin osui myös ”on eri asia juosta pakoon kuin juosta turvaan”. Aattelen aina juoksevani pakoon ja tulee syyllinen ja surkee olo, vaikka oikeesti juoksen monesti vaan just turvaan, en pakoon. Lämpöö, onnee ja kiitosta hei ansaitset myös ja sitä täältä paljon lähetän! :-)

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyyh olet kiva! ♥

  Pelastettavat mönkijäiset ei ehkä niinkään, kun ne on toisinaan kovin hitaita ja haastavia napattavia! Ton sarjiksessa kuvatun hämähäkin kanssa tuskaa tuotti se, että eläin nökötti aloillaan ja pelkäsin, että jos siirrän lasia niin vaurioitan sen jalkoja. Huoh, sit vaan odotettiin :–D

  Turva-/pakojuoksemisesta mulle tulee usein mieleen toteamus ”was it all too much or just not enough”, se on jostain biisistä poimittu. Sitä miettii ennen juoksemista, että luovutanko mä tässä nyt vaan, pitäiskö jäädä ja yrittää kovemmin. Mut jos on tilanne, että tulee tarve juosta niin väittäisin, että harvoin sen on juoksijan vika, kyllä ympäristössä on silloin jotain painostavaa ja on okei kiertää se ihan ilman syyllisyyttä.

 3. Hpudas Kirjoittaa:

  siis aivan ihannan näköstä. tästä tuli hyvä mieli. sullon hyvä aura :)

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Niinkö, sur kiitos <3 lämmittää kuulla!

Jätä vastaus