Kivi kengässä

vastaukset milli 1

vastaukset milli 2

vastaukset milli 3

tai ei sittenkään mitään käpyjä – olkaa kyynisille niin oksettavan kivoja, että ne ei voi muuta kuin alkaa välittää

Tags: , , , , , ,

10 kommenttia - “Kivi kengässä”

 1. gao Kirjoittaa:

  voi ei miten nätti ääni siulla, oli jotenkin rauhallista kuunnella ; — ; ja sie olisit aika helmi kivi ;DD (no pun intended)

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Vääääh niinkö ;___; Äänikommentit merkkaa ihan valtavasti, kiitti! Mainitsin äänestä ohi mennen eellisessä postauksessa, en oo ihan täysin fine sen kanssa mitä suusta pääsee. Mut helmi vai, hehee, ehkä jos oisin kivi niin sallisin jonku narun ripustamisen itteeni sillai, et sit mua vois helmesti kantaa vaikka kaulassa :–D

 3. tööt Kirjoittaa:

  ainoa mikä miulle jäi kaivertamaan tästä postauksesta oli se, että saako siua kuttuu Rasseks?! :D

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Thihii, hassu, saa kutsua! Se lienee itse asiassa toka yleisin nimitys miulle, rasmu mennee ykköseksi, mut yhtä ainutta lempinimeä en oo vielä torjunut, et kaikki nimityshassuilut on tervetulleita :3

 5. Jannna Kirjoittaa:

  Sun ääni on niiiiiiiiiiiiiin…! <3 Siis niin miellyttävä ja ihana :) Sitä jaksais kuunnella tuntikausia. Olis hauskaa jos joskus äänittäisit äänikirjan! :D Lukisit vaikka ääneen sitä Juoksee saksien kanssa kirjaa.. mmm! Kuuntelisin sitä joka ilta!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi voi voii <33 Kylläpäs myhäilyttää nyt paljon, äh jukra. Saksista äänikirja! Huh vau hurja idea, mä oon tallettanu ääntä vaan kun oon pelannut vuorosanoihin rakentuvaa peliä. Kerran luin nauhalle kaikki psykan kirjan tiivistelmät ja aattelin opiskella sitä kuuntelemalla, mut se tuntu ihan kummalta niin annoin olla. Joku ääninäyttely-/duppaustouhu on kyl sellanen salahaave. Hiii jee, olet mainio, hauskaa nähdä pian!

 7. Milli Kirjoittaa:

  Kiitos! Ihanaa, sä vastasit mun kyssäreihin! Ja toi jälkimmäinen on myös yksi mun johtorunoista. Mutta kuka on T.P., joka on kirjoittanut ton ekan runon? Siitäkin tulee hyvä fiilis. :)

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Hur, kiitti sulle että kysyit, kivijuttu nauratti :3

  T.P. on otus nimeltään Terhi Pylkkänen. Toi Heti tänään -kirja, josta runo löytyy, on kokoelma 13-18-vuotiaiden runokilpailuun osallistuneista teksteistä. Musta tuntu jotenkin väärältä kirjottaa ihmisen nimeä postaukseen, kun siitä kilpailusta on yli kymmenen vuotta ja kyseessä lienee joku perus hassu tallaaja Tabermannin tapaan tunnistettavissa olevan henkilön sijaan. Jos on saumaa, niin kantsii kyl tsekata toi runokirja! Mun oma painos on kirjaston poistomyynnistä ja se on kyllä aika rakkautta koko touhu.

 9. Milli Kirjoittaa:

  Tosta kivikyssäristä en ota kunniaa itselleni, mutta minustakin se oli hyvä. :)

 10. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuups, totta! Mun moka, kiviasia tulikin Mirin suusta. Runoja miettiessä tuli vastaan monta unohdettua tekstin pätkään, se oli sillai arvokas kysymys.

Jätä vastaus