Tilaustöitä joo jee hei

tilari alustus

tilaustyöt ver 2

Tarkkasilmäisimmät ehkä bongas, et kirjasin puukynät kans yheks väritysvaihtoehdoksi. Kuulostaa ihan ala-aste meiningiltä, mut ala-asteelta mun puukynätkin on. Tällästä jälkee niillä saa aikaan:

runo samuelista kopio roskasilmä
nääkin kaiken ohella klikkaantuu suuremmiksi

MUT KUULKAA ei tässä vielä kaikki:
toimitan postikuluitta ennen pe 10.6. tehdyt tilaukset
(ja ihan just to say, mulla on uusia hienoja postimerkkejä).

^ Tää koskee A4-kokoseen kirjekuoreen mahtuvia tilauksia, A3-kokoiset kuvat saatte saman aika rajan puitteissa ilmasen sijaan 4 euron postikuluilla (yleensä 8e) jos ette haluu niitä taitettavan tai rullattavan.

Lisäsinpä myös jotain uusia ja vanhoja tsydejä ORIGINAALIT JA KANGASMERKIT -osioon, check it out and stay tuned, mä lätkin sinne aina silloin tällöin juttui kun laiskottelultani kerkeän.

pus kiitti ja hei!

Tags: ,

3 kommenttia - “Tilaustöitä joo jee hei”

  1. Sari Lammintausta Kirjoittaa:

    Hei, haluaisin tilata A3 kuvan ja tussilla :) Tulee lahjaksi joten kun valmis, lähetetään eri osoitteeseen, käykö? Yritän kaivella ja arastaa kuvan, kuvia Matista ja koirista, saat sitten sommitella ne oman makusi mukaan! T; Sarppa

  2. Sari Lammintausta Kirjoittaa:

    Siis ”VARASTAA” ;)

  3. Rasmus Kirjoittaa:

    Voin lähettää muualle, ei huolta, vaan meinaatko todella A3-kokoista kuvaa? Koska sellaista lähden lähtökohtaisesti toteuttaan vaan vesiväreillä suuren koon takia. Hmm mut laitapa hei sähköpostia kun kuvavarastus onnistuu ja sovitaan toteutuksesta sit tarkemmin! Eiköhän joku simppeli tussauskin (mietitkö mustavalkoista?) onnistu jos se on ykköstoiveena :>

Jätä vastaus