Jänishousu

vastaukset saarni

pimeydessä ei näe mitä pelkää t. aivolävistys (se sit pärähtää kovaa jos kuuntelette)

vastaukset kulkutauti 1

vastaukset kulkutauti 2

Mä oon leirillä kokkaas tällä hetkellä, ollu jo pari päivää ja oon vielä pari lisää. Tää on aika hurjaa, tiiättekö millasta on olla jaloillaan koko vitun päivä ja yrittää muistaa juoda vettä samaan aikaan kun pitäis ruokkia 20 ihmistä ja toivoa et yöllä ehtis nukkua edes viis tuntia. Joo, mut mä myös turrun hyvyyteen ja rauhaan, jota nää pari söpöpäätä täällä vieressä huokuu ja peitot on ihan maailman parhaat ja meillä on mikrokin. Lisäks musta oon hauskaa kun välillä rätisee ja räiskyy ja kirosanoi on ihan liikaa ja jossain vaiheessa päivää me nauretaan enemmän kuin tiesin ikinä edes pystyväni.

Tags: , , , , , , ,

2 kommenttia - “Jänishousu”

  1. Skjere Kirjoittaa:

    Mulle on sanottu joskus et pitäis oppii puhumaan päälle, et sais äänensä kuuluviin. Mut aina jos niin teen (koska joskus on ollu ihan pakko jos on ollu tärkeetä asiaa), niin se tuntuu tosi pahalta. Et joo. Älkää pliis puhuko päälle. Antakaa toisillekin vuoro. :c

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Eiii hyi, ei tollasta saa opettaa :—-(( Hiffaan jos on ihan intotäpinöissä ja sit vahingossa aukasee suun ennen kuin toinen saa lausettaan loppuun, varsinkin jos toinen puhuu pitkään pohtien ja pätkittäin, tai jos on just kiire ja tärkeetä asiaa, mut lähtökohtasesti yäk hyi ei päällepuhumista. Tilanteet, joissa oon oppinu tunnistaan kammoni tätä asiaa kohtaan on useimmin sellasii monen henkilön tilaisuuksia, jossa tyypit vaan hälisee ihan liikaa ja toisilta viedään tila avata suu. Myös jos oon kaksin keskustellut jonkun kanssa ja toinen päättää mun puolesta lauseen ja alkaa kertoon omiaan niin plääääääh.

Jätä vastaus