Mielikuvituskavereita

vastaukset maryan 00

vastaukset maryan 0

Tää kaikki on vettä; siinä se selkeesti on, mut en mä saa kokonaisuutta käsiini. Niinpä tietäkää, ettei mulla oo esittää teille mitään kivenkovia faktoja, ainoostaan jotain tän hetkisiä arvioita, mut joo anteeks lopetan sepittelyn, tässä olkaa hyvä ja olkaa hyviä:

vastaukset maryan 1

vastaukset maryan 2

tälläseen sontaan mä käytän viikonloppuni ja välttelen kaikkeutta:

eka A
toka A

alright fellas, tää oli vipa vastausjuttu! Ootte parhaita, kiitti! Superia kun osoitatte kiinnostusta ja jaksatte mua jee. Otan oikeudekseni palata takas mielivaltaiseen päivitysrytmiin, SILLÄ ootteks huomannu mä oon päivittänyt säännöllisesti (tiistaisin ja perjantaisin) nyt seitsemän viikon ajan. Mainitsin asiasta selkeesti ehkä vaan Facebookissa, sorge etten täällä mainostanut, mutta hei haluun kysyyn teiltä mitä mieltä ootte olleet? Oliks kivaa? turhaa? ihan sama? joka sana on kultaa, jättäkää aatteenne jooko!

Tags: , , ,

6 kommenttia - “Mielikuvituskavereita”

 1. katja Kirjoittaa:

  oo hei jänniä on oc-jutut! niistä on kiva lukea. :> ja pakko sanoa, et sinun hahmot on tosi kivan olosia. voiko niistä lukea enemmänkin jostain?

  ja hmm säännöllinen päivitystahti on… säännöllinen? : DDD ihan hauska on, mutta öö olen kapinallinen blogimaailmassa, enkä pahemmin välitä, tuleeko päivitystä säännöllisesti va ei.

 2. onkomullaeesnimmee Kirjoittaa:

  Heip! Tosi kiva että esittelit sun hahmoja! Olisi kiva tutustua heihin joskus vaikka lisääkin jos innostut heistä kertomaan :) Tässä samalla ajattelin tuoda esille mun ihastuksen sun blogia kohtaan! Sun tyyli on ihanan rento ja ilmaiset ajatuksiasi tosi hyvin piirrostesi kautta :> Myös sun käyttämä jopa runollinen kieli on aivan huippuihanaa luettavaa! Tsemppiä sulle kaikessa ja kiitos näistä ihanista lukukokemuksista! <3

  ps: Oot yks mun innoittajista harkita oman sarjisblogin alottamista! ;P Toivottavasti joskus uskallan!

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  Jumpe tyypit! Hämmentää ja melkein itkettää (ehkä mulla on vaan joku krooninen roska-silmässä-asetelma), kun sanotte hahmoja kiinnostaviksi. Mä en oo julkassu mitään enempää heistä, Deviantarttiin (http://roihe.deviantart.com/) vaan lähinnä ilmestyy joskus joku kuva, missä tyypit esiintyy, mut ei mulla stooreja oo esillä. Kai sitä hurjistuttaa lyödä lukkoon ihmisten elämiä ja hetkiä, teen vaan itellein improttuja sarjispätkiä ja annan hein elää vapaasti sitä kautta; noi vipat luonnossotkut on pätkiä niistä sarjiksista. Joskus sit kyl joo on tosin haave tehä jotain eheetä tarinaa!

  Katja: säännöllises päivittämisessä on hyvät ja huonot puolensa! En tiiä itekään miten oikein suhtaudun :–D Siks ois hauskaa vähän kerätä lukijoiden ajatuksia, vaikken tiiä mihin anna niiden sit mut lopulta johtaa

  onkomullaeesnimmee: KIITTI voi itku ja juku. Ihania sanoja, hymyilyttää leveesti ja merkkaa paljon Ja hei, on monii tyyppei jotka alottaa blogin – ja lopettaa sen. Ei mikään sido päivittään sitä hautaan asti jos alkaakin kyllästyttää tai muuta :>

 4. etpäs arvaa ikinä Kirjoittaa:

  Tosi hyvä postaus mutta sanon että säännöllinen päivitysjuttu olikin surkea koska elämässä pitää olla YLLÄTYKSELLISYYTTÄ ja jännitystä ja mun elämässä ei ois niitä jos tää jatkuis. Yllätyksellisyys ja jännitys is bäk!! Se sopii muutenki tän blogin tyyliin paremmin kun typerä kurinalaisuus ja säännönmukaisuus.

  Sit ehdotan et pistät joskus pystyyn sellasen OC-blogin erikseen koska noi on parhaita. Noille oma blogi haluan lisää. Mahtavia tyyppejä. Mut tavallaan ymmärrän kyllä senkin et se saattaa tuntua että tavallaan lukijat ”riistää” sulta sun omat jutut. Mustakin tuntuu joskus siltä kun julkasen tekstin joka menee tosi lähelle ja sitten joku tulkitsee sen eri lailla ja pitää siitä niin paljon että tavallaan ottaa sen omakseen.

  Great. Moikka!

 5. Jannna Kirjoittaa:

  Aahhh en oo ees tajunnut, oon vaan aina ollut tosi tyytyväinen kun päivität ihan sika usein! :D Kiitos siitä. Noi sun hahmot on tosi jees, tosi kiinnostavia, olis kl mukavaa lukee niistä ja niiden seikkailuista lisää! Teetkö muuten merkinnän siitä kokkailujutusta? Oot ihana Rasmus! <3 <3 <3 Sun blogi on paras!

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Arvaanpas: Oikeestaan naurattaa siun suhtautuminen tähän päivitysjärjestelyyn :–D Hiih vaan joo, huoli ja murhe ja säännönmukaisuudet pois – ainakin joskin aikaa. Eheetä tarinaa kertovat nettisarjikset ja muut toiminee ok:sti säännöllisellä päivitysrytmillä, mut ehk blogi taas toimii paremmin fiilispohjalta päivitettynä. Tuut sit vaan joka päivä kattoon jos ois uutta settiä :–D

  OC-blogi! Voi hurjaaa joo, niin villi idis et oikeestaan houkuttaa. Ei tarvis lataa vaan nätisti loppuun piirrettyi virallisii sarjissivui vaan sais heittää irtoajatuksia ja luonnossotkuja, joooo juku. Pitääpä fiilistellä vähän vielä lisää.

  Jannnna: Thihii ja sur hur kur <33 Niin jännää, et jengi sanoo hahmojen kiinnostavan! Kun oon lähtenyt rakentaan niitä lähinnä vaan itteeni varten, melkein tuun mustasukkaseksi mut enemmän vaan kai hymyilyttää.

  Hmmm jos kokkijutut kiinnostaa, niin ehkä mä voin jotain siitä jakaa tänne! Ehin tekeen facebook-postauksen mikä on mulle itellein riittävä purku menneestä viikosta, mut kai sitä vois jotain piirtääkin :>> Jos on jotain erityisii näkökulmii tai jotain sellasta kokkailua koskien, niin saa ehottaa lähestymistapoja!

Jätä vastaus