Hienosti kierosti 2

Päätösosa siis tähän tarinaan: klik

k u u s i:
trans tarinat 1 2

trans tarinat 1 3
s e i t s e m ä n: 
trans tarinat 2 3

trans tarinat 3 2
k a h d e k s a n:

trans tarinat 4

Käskettiin ilmaista itseä vaatteilla-kampauksella-meikillä. En halua.

Käskettiin elää pari vuotta ja katsoa miltä tuntuu ja mitä tapahtuu. En halua.

Ahdistaa olla ja nähdä ja olla nähty.
Niin paljon etten aio aamulla nousta. Katsotaan vittu sit parin vuoden päästä.
Oksettaa.

Ei muuta kuin sakset esiin.

Tags: , ,

9 kommenttia - “Hienosti kierosti 2”

 1. SK Kirjoittaa:

  Öyöyöyö kyllä on se diagnoosi F64.8 ”muu sukupuoli-identiteetin häiriö” (häiriöt in my ass), kuulostaa vähän taas noiden perseilyiltä? Valita johkii? Auttaisko esim. Trasek?

  Voimia. :c

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Oon tän kans kyl melko hukassa ilman hukka-sanan kaunista ja runollista puolta.

  On ilmesesti olees kaks muunsukupuolisuuden diagnoosia, F64.8 ja F64.9, joista mulle kai lätkästiin ensimmäinen, mutta josta jälimmäiseen suhtaudutaan asiallisemmin ja vakavemmin. En tajuu. Hämmentää niin isosti se, et annetaan diagnoosi joka ei oo diagnoosi? Niinku mitä??? Mitä se meinaa! Olisin voinu kysyy mitä ne tarkotti, mut se palautekeskustelu oli mun aivoille vähän laginen hetki. Ehkä ne ajatteli et ”ainoo oikee THE diagnoosi” on F64.0, mikä meinaa kaksjakosempaa transsukupuolisuutta ja sanoivat siks noin.

  En tiiä miten suhtautua, kaikki on kummaa. Mä aion oottaa hetken, että ymmärrän mitä tapahtuu ja tiiän mitä haluun tapahtuvan, kun ei musta oo lähteen mihinkään byrokratiahelvettiin ennen kuin ponjaan mihin sillä pyrin. Enkä mä ees just nyt haluiskaan mitään sellasta, resurssit ei riitä sinne asti. Tärkeintä kai just nyt on vaan oppii oleen ja pysyy järjissään ja olla niiden kanssa, jotka jaksaa olla läsnä.

 3. SK Kirjoittaa:

  Rauhassa ottaminen on hyvä. Ja huolenpito.

  .9 on ”määrittelemätön” sukupuolen häiriö ja .8 ”muu”. Tiedä sit jos noi on oikeesti lätkässy ton välttääkseen ite vastuuta vedoten johki ”kehittymättömyyteen” tai ”nuoruuteen” tai siihe ettei identiteetti oo ”vakaa”. Mut sit joskun jaksaa tai haluaa tai jotai nii kaikki sun potilaskertomukset pitäis (olla omakannassa?) saada pyytämällä.

 4. Elija Kirjoittaa:

  Mulle ne sanoi pari vuotta sitten, et Suomessa ei anneta kellekään F64.8-diagnoosia (epätosi). Kuulostaa et ne on edelleen yhtä pihalla. Sit ne sano kans, että pitäis olla kaks vuotta täysin käymättä tuolla, et voi hakeutua TAYSiin aikuisten polille tutkimuksiin (keksitty sääntö). Menin Helsinkiin.

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  SK: Oh aivan joo, määrittelemätön ja muu. Mä kävin tutkimukset nuorten puolella, en tiiä sit onks nuoruus niille uhka ja siks ne lätkii ihmisille tota ”määrittelemätöntä”. Potilaskertomuksen oon suunnitellut jo hakevani. Ootan ensin, että ne postittaa kirjallisen loppupalautteen. Omakannassa ei lue tasan yhtään mitään. rääh kakkaaa.

  Elija: JEESUS kiukuttaa, hämmentää ja turhauttaa. Onks vastuuihmiset oikeesti ihan ulapalla vai ottaaks tutkimuksissa pyörineet niiden sanat vaan ihan väärin?? En vaan _tajuu_. Ain ku noilt koitti kysyy jotain niin sai vastaukses jotain ihan tosi kummaa ja ympäripyöreetä – tai sit oon ite vaan tyhmä enkä ymmärtänyt. Mut mä toivon, että sulla on Helsingissä järkeviä ja valveutuneita ihmisiä vastassa, toivon todella.

 6. SK Kirjoittaa:

  Siis ilmeisesti toi koko yksikkö on iha perseestä ja keksii mitä ihmeellisimpiä juttuja. Tasoa puhuttiin et tyylii vuos sitte keväällä potkivat kaikki pihalle diagnoosilla F64.9 jotka sillo oli tutkimuksissa. Mitä oon kuullu kans nii kummuudet ja ympäripyöreydet ei oo vaa sun kuvitelmaa vaa jotenki iha normi siellä.

  Hajottaa ku hajottavat ihmisiä olemalla pällejä.

 7. Rasmus Kirjoittaa:

  Raivostuttaa ja itkettää kaikkien puolesta.

 8. ryhis Kirjoittaa:

  Ei vittu tässä maassa ei vaan osata käsitellä näitä asioita. Voimia sulle!!

 9. Rasmus Kirjoittaa:

  Kiitti! Oon kuullu niin paljon kehnoa tyypeiltä tästä järjestelmästä, ettei päähän ees mahu enempää tarinoita. En usko ihmisistä pahaa eikä musta tunnu realistiselta, että on olees joku ihan läpimätä juttu, mut juku emmä tiiä, melko epähohdokkaalta tää vaikuttaa

Jätä vastaus