Laastarisäröi

ei ei ei

moi,

toivottavasti ootte siellä, minä olen ainakin ja tääkin on. tavallaan:

postaukset

kiitti niille, jotka huolehti. oon ollu hiljanen, mut niin ootte tekin.

Mä pelkään, et muhun on pakkautunu jotenki niin paljon saastuneita varjoja, et saan meidän talon katon tipahtamaan ja mä pelkään, että kun ihan liian pian lähetään käymään Tsekissä, et se sama paska mun sisällä saa sen lentokoneenkin tippuun ja oon vaan tosi  pahoillani kaikkien läsnäolijoiden puolesta.

Mulla on esim. sata syytä miks luikin teiltä pakoon enkä mä sano et ne syyt olis nollassa, mut ilman syyllistyksiä mä voin latoo teille huvin vuoksi jotain tekosyitä jos ootte ihmetyksissänne:

 • mä haluun olla pieni
 • mä haluun olla itsekäs, ilkee, dramaattinen
 • mä haluun kertoa miltä tuntuu itestä (stalkatulta, olemattomalta)
 • mä haluun kertoa miltä maailma tuntuu (liialta, vaativalta)
 • mä haluun lopettaa, pausettaa, keskeyttää, jaksaa
 • mä en jaksa
 • mä oon utelias ja mustelmahakuinen
 • mua ahdistaa, hävettää, inhottaa
 • mua turhauttaa
 • .. ihan tosi paljon
 • .. ärsyttää myös
 • —–

Täs mä silti oon, koska mulla on elämäs kaks suurtakin suurempaa juttuu, joista blogi on toinen, enkä mä voi niistä kumpaakan nollata ja kadottaa.

billy talent

ringo päämäärä

ringo da face of silver, heart of gold.

skene muru

huh huh joo tapahtu juttui ja seuraavas solidaarisuuskalenteris on sit min kömpelön pieni sanasotku.

nää sanat on ollu jo jonkin aikaa mun seinällä:

DSCN4190

DSCN4192

Katoin leffan jossa sanottiin, ettei elämälle saa olla liian ankara, ei omalle eikä muiden, koska loppujen lopuksi se vain kuluu, päivä päivältä. En oo ihan varma mitä aatella siitä.

säkki ja keesi

Se ei oo nyrkkeilysäkki, mut side, jonka kanssa voi lyödä nyrkkeilysäkkiä. Elämä rullaa, rakkaat.

Mulla ois jotain muutaki vanhaa blogipaskaa, josta haluisin teitä muistuttaa, mut teen sen sit joskus (niinku kaiken muunkin).

Tulin pari tuntia sitten nyrkkeilytunnilta, mutta ei se mitään, vaan se, että tänään myös tassuttelin kaduilla uuden kauniin ihmisen kanssa, joka tarjosi teetä ja aarteita. Nyt kolmen kuukauden jälkeen oon filosofian ykköskirjassa yhäti sivulla 15, mut siltikin aion lukea saman tien uudet sarjikset, kunhan posti tuo ne.

Kyl mä tiiän mikä ois järkevää, mut sei oo hauskaa.

Tags: , , , ,

8 kommenttia - “Laastarisäröi”

 1. L Kirjoittaa:

  hyvä että oot taas täällä

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurr, huippua kuulla, että ainki sie tuumit niin

 3. onkomullaeesnimmee Kirjoittaa:

  Olipa ihana huomata että oot palannut! <3 Ilahduin niin että melkein alko itkettää :D Oot jotenki rauhoittava bloggaaja!
  Älä ota liikaa paineita ainakaan sun blogista. Muista että se on sun ja jaat siellä mitä tahot ja milloin tahot :)
  Tsemppiä ja Ringo-asennetta! * \ ^o^

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuu voihan jumpe, ihan tosi jännää olla rauhoittava bloggaaja, kiehtova kunnia. Ringo on super, oon miettiny, et jos tatskaan joskus sarjisruudun johonkin päin ihoo, niin siin on luultavimmin Ringon naama. Miau joo, kiitos sanoista <3

 5. Puro Kirjoittaa:

  Parasta, että oot taas paikalla. Tuli huoli.

  T: joku joka ei varmaan koskaan monen vuoden aikana ole kommentoinut, mutta ihailee paljon sun juttuja ja sua

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Ootte kivoi! Hymyisää kuulla, mie ihailen puolestain sitä, että nyt jätit kommentin. Se merkkaa paljon ja kommentit on aina hirmusen arvokkaita, kun mä koen et blogi on vuorovaikutusta jollain tasolla: jossen haluis kuulla mitä jengi reagoi ja kelaa, niin kirjottaisin vaan päiväkirjaa ja pitäisin sitä min sängyn alla, enkä laittais juttuja nettiin. (ja on kyl tosi tekopyhää multa sanoo näin, koska oon lukenu joidenki blogei useemman vuoden enkä siltikään ikin kommentoinu ite heille….)

 7. nurinkurinen Kirjoittaa:

  sussa on tosi paljon valoa. oot sellanen aurinkosielu. ihanaa, että jaat taas sun valoa täällä (vaikka ei aina oo pakko jakaa: joskus pitää olla olemassa vaan itseä varten ja se on ihan ok)

 8. Rasmus Kirjoittaa:

  Voi rakkaus huh voi juku. Valo on kyl aika tosi lemppari juttu ja lämmittää äärettömästi ajatus, että sitä on itsessä, kiitti! <3 Aurinkosielu on kans mieletön sana, oon sanonut yhtä vaan rauhasieluksi, mut monet sielukkaat on kyl hyvii.

Jätä vastaus