Koti silmissä

Kirjoitin rakkauskirjeen, mutta se ei ole tässä (eikä se oo oikee rakkauskirjekään, tykkään vaan tehä rakkaus-alkusia yhdyssanoja). Mä haluisin jotenki jakaa sen teille, kertoo kodista, joka löytyy ihmisistä ja niiden lujista sanoista, mutta en halua ilmiantaa ihmisiä, jotka siitä tekstistä kuultaa läpi.

Mä voin kuitenki kertoo teille sen tekstin kääntöpuolelle laitetut sanat:

Mä en tiiä suostutteko uskoon sitä, mut livenä mä oon tavattoman laimee ihminen. Jos vaan jaksaa katsoa, niin musta kyllä näkee kilometrin päähän mitä ajattelen ja millanen päivä mulla on, mä alan tylysti töksäytellä kans jos tapahtumat kerryttää kiukkua ja elämä väsymistä, mut silti: lähtökohtasesti mä oon tavattoman laimee.

Mitä mä meinaan, niin mä en oikein reagoi, en mä tiedä puhunko ees. Tunteista tai sellasesta. Se on kahjoa, helvetinmoinen tunnepallero joka ei puhu tunteista (tai palleroinnista). Mä kerron siitä paljon, luen siitä paljon, elän sitä paljon, mut siltikään mä en puhu. Mä en reagoi täysillä iloisuuksiin, mä en kiitä tarpeeks enkä mitään.

Siks kun sä otat kädestä, nojaat päätäs, silität siiliä, hurahdat hiljaa, et päästä heti irti tai annat sen, jolla on häntä ja hörökorvat tehdä samoin, niin samaan aikaan mä vasta yritän. Mä oon tosi huono ja hidas, mut mä yritän ja joskus mä osaan.

leimu pää

hukka koppi

junahymy melu

miittigäng

rauha koirat vältös

Anteeks musta on tullu yks mielettömän saamaton paska.

uppoo o

Tags: , , , , , , ,

4 kommenttia - “Koti silmissä”

 1. Erisa Kirjoittaa:

  Se sun tukka oli ihan mahtava! Ja vaatteet ja kaikki <3<3<3

  Vitsi noi sarjisblogaajien miitit, ois niin hauska osallistua KUNHAN VAAN ENSIN SAISIN PIERASTUU SEN SARJISBLOGIN. Muuten tuntisin itteni siellä ihan bändäriks. :( Yhy oon tätä jo ympäri nettiäki inissy jo ptikään mutta tää homma ei vaan pelaa.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Huuu voi riemu, kiitti! :–) <3 Mulla on ollut blogi 6-8 vuotta ja vasta muutama vuos sitten oon automatisoitunu tähän. Aluks on kurjaa, kun kaikki tuntuu rumalta ja turhalta ja työläältä, mut kyl sitä lopulta saa mielenrauhan ja jonkin oman tatsin hommaan – pitää vaan jaksaa päivittää. Tsemppiä! :–) Jos miitti kiinnostaa mut bloggaaminen on liika uuvuttavaa, nii siit vaan pyörähtään miitissä anyways. Ei bloggaajamiittii kai oo nyt ollu ees kuin kahesti ja ainki tänä vuonna se oli avoin myös blogittomille lukijoille

 3. Surkea Kirjoittaa:

  Oli kiva nähdä<3333 oot ihana!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurrr <3 Nähäänhän taas!

Jätä vastaus