Omat lainakengät

pahan-kukat katoo

Mä uskon uponneeni niin syvälle kaikkeuden turhuuteen, etten varmaan ees tunnista oikeeta, kun oikeella tai väärällä ei oo väliä.

konsultaatio

(ja äikäst tuli alustavien pisteiden mukaan kirjotettuu L)

Tags: , ,

2 kommenttia - “Omat lainakengät”

  1. Pikkupikachu Kirjoittaa:

    Hei! Transpolijutut vaikuttaa aina jotenkin niin kieroituneilta mut se ei oo mun pointti vaan että mahtavaa kun oot saanut älläln! Huikeaa mut toisaalta oot niin hyvä kirjoittaja ja ajattelija ettei oikeestaan oo mikään ihme :’)

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Hei sinä!♥ Kieroutunutta polimeininkin osittain totta vie kyllä on, vaan kiitos hymysanoista! Vaikkei hyvänumeroinen menestys missään asiassa haittaa, niin äikkä oli ainoo aine, josta oikeesti halusin saada ällän. Meinaa paljon, että rakkaus jotain kohtaan (sanoja ja tekstiä) huomataan ja siitä annetaan arvostusta

Jätä vastaus