Kuolemasta

kuolemasta

aantovaikeus

varjosat-ajatusketjut

usko-kaiken-hyvaan

syyskokous

kaunis-koppi

Tags: , , ,

2 kommenttia - “Kuolemasta”

  1. saijainkeri Kirjoittaa:

    Kohtaamiset on just parhaita! Saattaa pelastaa päivän. (Kiitos ku pidit seuraa, ei ahdistunut niin paljoa vaikka aikataulu heittikin häränpyllyä.)

    Koppi näyttää hyvältä jatkoidealta hukalle, you should do it!

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Miau joo niinpä niin! Kohtaamiset on aina vähintäänkin kiehtovia ja monessa tapauksessa ne kirkastaa kyllä hurjasti päivää, sillai että unohtaa muun, täytyy siitä kohtaamisesta. Koppi kyllä iskostui aika lujaan, vaikka se oli samanlainen hassu homonyymi-sanaleikki kuin hukkakin (hukka: hukassa/kadoksissa, hukka/susi/koira ja koppi: ottaa kii/kopata, (koiran)koppi/rakennus/koti/loukku?) ja ajattelematonta seurausta reikäsistä housuista ja levottomista käsistä, jotka päätti piirtää ihoon jotain. Joo kyl koppi tuntuu oikeelta ja hyvältä.

Jätä vastaus