Lempiväri on tassunpohja

kissatarinoita-1 kissatarinoita-2

kissatarinoita-3

kissatarinotia-4

Tags: , ,

6 kommenttia - “Lempiväri on tassunpohja”

 1. S Kirjoittaa:

  Mä oon varma, et millä tahansa olennolla ois valtavan hyvä olla sun kanssa <3 oot valtavan hyvä koko tyyppi. Pus!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  LIIAN RAKKAUTTA äääääh jumpe, luulin et toi koira-lause oli hienoin jota oon ikinä kuullu, mut pistit kyllä paremmaksi. Haluun, että ootte oikeessa. Yhyy kiitti, oot armas <3 ;__;

 3. sasu Kirjoittaa:

  VOIII juku miten ihana tää ja ihanat kisset ja ihana sinä!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Phihiii <3 ^^ Mulle on yritetty opettaan, ettei vieraisiin eläimiin sais koskee, ettei ne kiinny ja ala seurata ja haahuilla päivittäin väärässä paikassa, mut se on jotenki vaan tosi paljon pyydetty. Yleensä tsekkaan vaan näyttääks pihassa haahuilijat kadonnut-ilmoitusten mukaisilta, mut nää kaks hörökorvaa tulee päivittäin istuun kuistin kaiteelle ja hurisemaan (joskus saatan vahingossa niitä sit ehkä vähän rapsuttaa, köh köh..)

 5. Kettu Kirjoittaa:

  Voi hölmö pieni, mistä sinä olet saanut päähäsi, ettei sun kannata ikinä ees harkita bordercollien hankkimista? Pieni pirteä paimenkoira olis varmasti riemuissaan, kun pääsisi sinun luokse.
  Ja sitä paitsi, mulla on myös pieni pirteä paimenkoira, tosin kelpie, mutta silti. Enkä minä ole yhtään sen aktiivisempi, jaksavampi, pirteämpi tai muuten vaan parempi ihminen koiranomistajaksi kuin sinäkään <3

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyyyyyh ♥ Kiitti!! Koirissa kaikenlaisten paimenkoirien olemus viehättää mua eniten ja bordercollie on otus, johon jonkun hassun kierteen kautta kiinnyin, mut oon nähnyt niitä just sellasina sinkoilukavereina, tiiätkö hurjan aktiivisina ja tekemistä kaipaavina. Mulle on tullut nyt myös tosi vahva huoli ja epäily koiran kanssa elämisestä kerrostalossa, kun oon tähän asti aina asunut metikössä omakotitalossa, jossa eläimet seikkailee vapaasti pihalla, en tiedä miten eläin viihdyttää itseään suljetussa asunnossa. Vaik mä oisin koiralle hyvä, en tiiä olisko mun ympäristö hyvä.

  On kyl niin isosti koiraolo, että huh. Tavallaan arvostan mun ärsyttävää ajatusjahkailua koirien suhteen, niin en vahingossa muuten vaan koulupäivän päätteeks käy adoptoimassa jotain lehmän kokoista otusta, joka ei mahtuis minnekään mitenkään päin

Jätä vastaus