That is us

kuole-kopio

lainamuru

(tässä linkki kisudebyyttiin jos ootte missannut)

Tahon käyttää tän tilaisuuden jakaakseni teille tärähtäneet kaverikuvat lempikissoistani jos teidän elämästä sattuu puuttuun hörökorvia:

kis-tiuku
kis-seppo
kis-onni

terapia

Tags: , ,

2 kommenttia - “That is us”

 1. Mikko Kirjoittaa:

  En ole ihan kovin pitkään aikaan kommentoinut tänne (vaikka oon miettinytkin), mutta nyt ajattelin ja sitten tämä blogimerkintä resonoikin aika paljon.

  Aikoinaan näet minulla oli elämässäni vaihe, jolloin päähän saattoi yhtäkkiä tulla ajatus siitä, että olisimpa kuollut. Mikä oli aikas stressaavaa ja varmaankin oli silloisen elämänvaiheeni ahdistuksen oireilua. Nyt ei enää ole niin, vaikkakin ahdistuneisuus ei ole poistunut. Se on ehkä enemmänkin muuttunut oireiluiltaan, kun elämäkin on.

  Mutta myös kissojen mukavuuden kanssa resonoin, vaikkakin itselleni ei niin kovin luontevaa kommunikaatiota ole muodostunut kissojen kanssa allergian takia. Mutta silti ne vain on niin parhaita.

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hur kiva kuulla susta. Resonointi on yks lempparisana, jota unohdan aina ite käyttää, lämmittävää sanan käyttämisen sijaan olla sit kuitenkin sanan aiheuttajana jollekin toiselle.

  Kissoissa viehättää sanaton kommunikaatio, jonka oon oppinut tosi pitkälle meidän omien kissojen seurassa. Puhutaan samaa kieltä, toisen tarpeen ymmärtää katseesta ja korvien höristämisestä. Niiden kanssa vaan _on_. Ei haittaa oireilut ja ajatukset toisen kehrätessä takin alla

Jätä vastaus