Itseisarvo

A1 A2 A3

A4

siep 1

siep 2

A5 kopio

A6

A7 A8

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

5 kommenttia - “Itseisarvo”

 1. oi Kirjoittaa:

  miten ihana ja kamala ja hykertävyyttä täynnä tämä

 2. Papu Kirjoittaa:

  Mun tarvii tietää ton vipan ruudu(ttomuude)n biisi!

 3. Rasmus Kirjoittaa:

  oi: myhyyy joo sanopa muuta! elämä on kahjoo, rumaa kans nykysellään yhel tapaa, mut oikeestaan lähinnä naurattaa vaan se kaikki. hykerryttää myös linkki sun blogiin, jota ei tarvii sano blogiksi jos mieleen tulee vaan asukuvat ja tekohymy ♥

  Papu: Se on laatutakuun antavaa suomipunkkia Kakkahätä-77:lta, Tukkapöllyä ja kepiniskuja! Jos on myös tarve kuulla se, niin spotify voi pelastaa tai sit tarvii ettii jostain kivan alta bändin CD, koska youtubesta toi veisu on kerennyt poistua

 4. Taatava Kirjoittaa:

  tää postaus oli niin täynnä tunteita ja muutenkin kaunis ♥ c: oot mahtava ♥

 5. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurh kivaa kiitos <3 Täynnä tunteita, joo sitä tää kaikki on. Nautin tavallaan tosi paljon tästä postauksesta, koska en saa siitä ihan kunnon otetta, mut tiedän mitä ruutujen välissä lukee ja samalla musta tuntuu, et lukijoilla on ehkä sama fiilis, et näkee sen tunnemäärän, mutta ei ehkä tavota sitä mistä ne kumpuaa. Sellaselt kai suuressa määrin musta tuntuukin

Jätä vastaus