Kiikun kaakun

tiikerisilmät level up

tule tule tule

penkk pikk

tatska dela

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Kiikun kaakun”

 1. Nirpi Kirjoittaa:

  Käppätatska kuulostaa upealta :) mukavaa myös kuulla, että pikkukissa on kaveri ♡

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurh <3 Käppä se totta vie kyllä onkin, en tiiä miten onnistuin sössimään niin huolella kaiken. Joko mun muste on oikeesti jo liian vanhaa, neula oli mikroskooppisen kapee tai ihossa on jotain vikaa. Näyttää rujolta, kun polven sivussa on samalla tekniikalla tehty tatska ja se on oikeesti PARAS leima mitä mulla on ja nyt sen vieressä on kasa haaleeta pistesotkua. Ehkä yritän ehostaa sitä joskus.

  Ja kissa! Sanon sitä pikkukissaksi, pikku-urpoksi ja pikkumuruksi. Hauskinta on, että enää se ei kokeille tassuilla voiko syliin hypätä vaan jos kyykistyy odottamaan, että se kipittää luokse, niin se juoksee suoraan olkapäälle hurisemaan

 3. kurpitsa Kirjoittaa:

  Sun blogi on tosi rohkea, ja niin oot säki :)

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Myyyh ihanaa, kiitti! ♥ Siun sanoilla on tuplaten enemmän painoo ja lämpöö, kuin niillä jotka aikaisemmin kuulin

Jätä vastaus