mietin ruskeesilmäsii

feeels

2 kommenttia - “mietin ruskeesilmäsii”

  1. Nirpi Kirjoittaa:

    Sarjis jaettiin!!! that’s tough shit!! kissankehräystä ja mustarastaita ja niitä aamuvariksia (täältä omaksuttu termi) <3 t: toinen väsynyt

  2. Rasmus Kirjoittaa:

    Joooo siis tietäsitpä miten miul alko päristä kun näin sarjiksen ja jotenki miten kultasta sattumaa se kaikki ees oli, kun bändi on lopettanut viime vuonna (sarjis jonka he jako oli miun fiilistelyjuttu siltä hein uransa vipalta jäähyväiskeikalta), eikä miul oo tavallaan mitään syytä ees olla epäaktiivisen bändin FB-sivuilla, mut vahingos sinne itseni kuitenkin klikkasin. Ah ja jotenkin vaan se, et he on löytänyt sen sarjiksen meinaa aivan saatanasti. Tää on niinku toka kerta mun elämässä kun lempparibändi jakaa miun postauksia???? oi joi. Haluisin jakaa paljon tän herättämii ajatuksii, mut ehkä kommenttiboksi ei oo just nyt paras paikka sille.

    Aamuvarikset on hyvii, miul ei vaan enää oo aamuja (nukun kymppiin ja makaan peiton alla viel kaks tuntia ennen kuin julistan itseni hereillä olevaksi), toivon et sulla on. Mustarastaat ja kehräys on kans hienoi. On paljon hyvää kun vaan jaksaa nähdä sen. Pehmeitä päiviä väsyneelle mielelle ♥

Jätä vastaus