Tää on mun pohja kaikelle

elämänkatsomus reisillä hyvää rakas hyvää

Tags:

4 kommenttia - “Tää on mun pohja kaikelle”

 1. pikkukettu Kirjoittaa:

  Selailin just mun vanhoja päiväkirjoja, ne on täynnä kurjaa ahdistusjubinaa mut myös muutamii kivoi juttui löyty sieltä seasta. Esimerkiks (jo!!) kesältä 2014: ”Rasmus on hyvä. Jaksan. Kiitos ihmiset — ja Hilleri.”

  Et hei hyvää settii kiitos olet hyvä ja sellasta. Toivottavasti elämäkin on edelleen hyvää. <3

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Ihan tosi vai! Voi että, onpas mieletöntä huuuu varsinkin kun kesä 2014 ei ehk kaikkeuden suhteen ollut ihan sulavin kesä (ainkaan jos oli vetääs protuleiriä pohjosessa haha) ja kans vähä senki takii kun en mä tolloin tainnut olla vielä ihan täysin rasmus. Haha huoh vai olinkohan sittenkin, kuka näitä muistaa :–D Jotenki valtasan kaunis ja merkittävä lause kuitenkin!! Kiitti kun jaoit sen, arvostan tosi hurjasti tietoo, et jotain tollasta lukee päiväkirjassa <3 Oot kyl hyvis tyyppi!

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Piirrokset on hyviä kun ne ajaa asiansa.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Se lienee aika toimiva määritelmä

Jätä vastaus