Herkkä taiteilijasielu

punk lapsi 3

empatia mandariini

caring

face of silver, heart of gold, tiedättehän:
http://simppa.sarjakuvablogit.com/files/2016/08/1300.jpg

köyhät on laiskoja köyhiä siksi

dysforia pelasta sekopää

pääsiäis pus

(mut tykkään pääsiäisestä tosi paljon)

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommenttia - “Herkkä taiteilijasielu”

 1. Rasunel Kirjoittaa:

  Satsumanmakuista syntymäpäivää sinulle! En ole kommentoinut aikoihin mutta nytpä sen teen. Olet aika mahtityyppi ja vilkuilen blogiasi harva se päivä, mutta sanat ja jaksaminen vaan katoaa kommentointia ajatellessa. Kivaa kevättä & keep going!

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihi ihanaa ja hauskaa, että muistat vuosi vuoden perään synttärit! Siun nimimerkki on puolestaan jäänyt miun muistiin. Kiitti hei sanoista ja toivotuksista! Vielä puuttuu satsumat tästä päivästä mut on ollut kuitenkin maissii ja kaakaomuroja, vaik yleensä ikin ei oo. Hyvää ja kivaa myös sun päivään ja eloon ja kaikkeen <3

 3. Erisa Kirjoittaa:

  Ai sulla on tänään synttärit? Onneksi olkoon! (:

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Tänäänpä juurikin, kiitos :—-)

Jätä vastaus