Revennyttä silkkii

shoulders too board for a girl -slim bonus

helppo psykologihelppo psykologi 2

pätsi rakkaus

löytyy parhaat puolet molemmista

kledjuystävät

Tags: , , , ,

6 kommenttia - “Revennyttä silkkii”

 1. SG Kirjoittaa:

  Olipa jotenkin tosi kaunis postaus

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Ihanaa kuulla, että näet kaunista, on täs mullekin jotain tiettyy lämpöö ja rauhaa

 3. sofu Kirjoittaa:

  onpa makee idea tuo, että jokaisella vaatteella on oma ihmisensä! oon ite kamppaillut paljon sen kanssa, että pitäis kaikkien vaatteiden olla samaa tyyliä, tai sellasta omaa, mutta myöhemmin oon tajunnu että kun itessä on niin monta puolta ja tykkään niin erityylisistä vaatekappaleista, niin aina aamulla kun pukeutuu, se on eräänlaista roolileikkiä. puhuin kerran ystävälle, että ku en tiiä haluunko enemmän ilmaista ulkonäölläni punkkariminääni, cabaret-tanssijaminääni vai ruotsalainen saaristontyttö -minääni, niin se sano: ”no sähän voit olla joku päivä saaaristontyttö ja joskus toiste cabaret-tanssija!” jotenki selventänyt paljon myös ajatuksia sen kannalta, haluuko pukeutuu maskuliinisemmin vai feminiinisemmin vai olla sellanen sekamelska sitä sun tätä. noh, jokatapauksessa muikee teksti, kivoja fiiliksiä sinne!

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Hurrr, vaatteet osaa olla vaikeita. Mä meinaan joka toinen aamu kuolla pelkästä ajatuksesta, et jos nousen nyt peiton alta niin mun tarvii pukee. Rakastan sitä miten ihminen katoo peiton alle; on olemassa, mutta ei ota olemisellaan osaa elämään. Joskus en kanskaan vaan kestä kattoo peiliin, kaikki näyttää visuaalisesti liian haastavalta, sekamelska on erittäin hyvä sana. Kans kun joskus jokin näyttää valtavan hauskalta, mut ei jotenkin omalta? ihan ku ois lainassa ystävän takki, sellnen vähän liian iso mut hiton lämmin, eikä sit osaa päättää et pitäiskö sen päällä vai ei. Äääää ja vielä sekin, et mitä hittoo kukin olemisillaan ilmasee, onks hame sulle merkki naiseudesta, sukupuolianarkiasta, mukavuudesta, kauneudesta, kiireisestä aamusta, jostain muusta. Mä hämmennyn ja ahdistun tästä kaikesta, mut jos laitan päälle vaatteet, joihin joku tyyppi mun ajatuksissa linkittyy, niin sit aattelen vaan sitä ihmistä ja kaikki on tosi hyvin

 5. Erisa Kirjoittaa:

  Mulla on vaatteiden kanssa ihan sama juttu :3

 6. Rasmus Kirjoittaa:

  Ne herättänee kollektiivisesti jotain ajatuksia joka taholla!

Jätä vastaus