Kaikilla on samat mahdollisuudet menestyä

helsinki b 1 helsinki b 2 helsinki b 3 helsinki b 4 helsinki b 5

paljon pitää niellä

Tags: , , , , , , ,

4 kommenttia - “Kaikilla on samat mahdollisuudet menestyä”

 1. gökki Kirjoittaa:

  pam pam!!!! (eli nyrkiniskut, ei niiku muitten mäjäittelyy varten vaa sellain ylipäätää vaikeutta vastaan taisteluun! pam pamm!!! kirjoitan kamuille usein pam pam :D sillä saa välillä iha vaa häjyilläkkii) ja äääh jotenkin ihastuin ihan kamalasti tuohon ensimmäiseen ruutuun. niin kivasti piirretty

 2. Rasmus Kirjoittaa:

  Hihiii pam pam joo! Oon huomannut käyttäväni nyrkkii symbolina ihan hiton monessa asiassa, mun vaatteet jotka oon kuorruttanu kangasmerkeillä on lähinnä täynnä eri nyrkkipätsejä :–D Myyyh ja jotenki valtasan kivaa jos just eka ruutu ihastuttaa! En tiiä miten hyvin se erottuu, mut mun takin selässä lukee ”it ok to fall in love with strangers”. Ennen mun hihassa luki ”minulle saa tulla kertomaan tarinoita”, mut vaihdoin sen tohon strangeriin. Ne molemmat on mulle sellasii ”tuntemattomille saa puhuu”-juttui.

 3. Mine Kirjoittaa:

  Olen normaali, palkkatyössä käyvä ihminen, joka tsekkaa sarjisblogisivusi JOKA PÄIVÄ. Saan omaan työhöni päivityksistäni todella paljon inspiraatiota ja näkökulmia, kiitos siitä. Älä ikinä lopeta piirtämistä ja tarinankerrontaa (olet luotu siihen). Toivoo päivittäinen lukijasi Uudeltamaalta.

 4. Rasmus Kirjoittaa:

  Huu joka päivä vai, arvostan tollasta sitoutuneisuutta! Kiitti hei sanoista, arvostan niitäkin, tärkeitä juttuja, koitan pitää noi mielessä <3 Toivottavasti pysyt matkassa vielä pitkän aikaa!

Jätä vastaus